Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Ucitelji se mogoce bojijo ukrepati fizicno, ker so lahko toženi. Starši so najvecji krivci. Ko sem sam naredil kak cirkus, sem prejel dve, tri zaušnice, pa je bilo v redu.
Sebastjan Cimerotic
3. junij 2010
 NATISNI
Barca v lovu za Robbnom
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
El Mundo Deportivo poroca, da se španski gigant Barcelona zanima za usluge nizozemskega reprezentanta Arjena Robbna, clana Bayerna.

S Cescom Fabregasom ocitno ne bo nic, kajti pri Arsenalu so zavrnili 29 milijonov evrov težko ponudbo Barcelone. Katalonci pa so se, tako vsaj poroca El Mundo Deportivo, že obrnili na novo tarco. Ce gre verjeti porocanju omenjenega casopisa, potem se želijo pri Barceloni okrepiti z nizozemskim reprezentantom Arjenom Robbnom. Slednji ima za seboj naravnost fantasticno sezono pri Bayernu, s katerim je osvojil tako nemški pokal kot tudi prvenstvo, igral pa je tudi v finalu elitne Lige prvakov. Robben je sicer že veckrat poudaril, da je pri Bayernu zelo zadovoljen, zato prestop nekdanjega nogometaša Reala iz Madrida med poletnim prestopnim rokom, ne glede na zanimanje Barcelone, bržkone ne pride v poštev.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Udo Lattek velja za enega najboljših trenerjev Bayerna vseh casov, z njim pa je povezana tudi zanimiva anekdota, ki slovitemu strokovnjaku na obra...

Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje