Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 7 julij 2020
Nisem mogel dojeti, da se ljudje razlikujejo na nacionalni osnovi. Spomnim se dogodka, ko sem Bobanu cestital za rojstni dan, in ko sem ga želel poljubiti tretjic, kar je pri nas povsem normalno, me je ostro odrinil. To je bil moj prvi stik z nacionalizmom. Tega nisem razumel.
Gregor Židan
2. junij 2010
 NATISNI
Barcelona poslala ponudbo za Cesca
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Španska Barcelona je storila prvi korak k nakupu zvezdnika Arsenala Cesca Fabregasa. Vodstvo kluba je v torek poslalo uradno ponudbo.

Po vec tednih govoric, namigovanj in prijaznih besed je Barcelona naposled storila konkreten korak k nakupu vezista londonskega Arsenala Cesca Fabregasa. Iz vodstva aktualnih španskih prvakov so sporocili, da so v torek popoldne v London poslali uradno ponudbo za odkup njegove pogodbe. "Barcelona je v torek popoldne Arsenalu poslala uradno ponudbo," je za spletno stran španskega velikana povedal direktor kluba Joan Oliver. Španski mediji zaenkrat ne porocajo, kolikšen znesek so ponudili Katalonci, neuradno pa naj bi ta znašal med 35 in 40 milijoni evrov.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da je v Argentini nogomet obcutno vec kot zgolj šport, ni nic novega. V tej z nogometom obnoreli južnoameriški državi brcanje žoge vecini pomeni smis...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje