Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Hah, Angleži! Oni so zadnji na tem svetu, ki bi lahko govorili o kajenju. Saj se vsi tam zdravijo od alkohola, samo spomnijo naj se Mersona, Adamsa in ostalih. Tako ali tako pa verjemite, da kadi veliko vec nogometašev, kot si to lahko mislite, le ne upajo si tega priznati tako kot jaz.
Robert Prosinecki
1. junij 2010
 NATISNI
Dva branilca, dva vezista in krilo …
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

… so na seznamu želja novega trenerja madridskega Reala Joseja Mourinha, ki že sestavlja spisek imen, ki bi lahko okrepila madridski klub.

Novi trener Reala iz Madrida Jose Mourinho je že najavil prihod novih igralcev, poletja, v katerem bi Real ponovno svoje vrste krepil z "galakticnimi" superzvezdniki, pa tokrat ne gre pricakovati. Francoz Franck Ribery je podaljšal pogodbo z Bayernom in se zanesljivo ne bo preselil v Španijo, povsem pa so potihnile tudi govorice, da naj bi Real poleti z megalomansko ponudbo skušal prepricati vodstvo Manchester Uniteda, da mu proda prvega strelca Wayna Rooneyja. S prihodom Joseja Mourinha bodo pri Realu krepili predvsem tisti del ekipe, ki je po mnenju Portugalca najšibkejši – casnik Marca poroca, da je Mourinho predsedniku Florentinu Perezu že sporocil, da potrebuje pet novih nogometašev. Prioriteta naj bi bila prihod dveh bocnih branilcev, po pisanju španskih medijev pa pri vrhu seznama želja kotirata Brazilec Maicon iz Interja ter Srb Aleksander Kolarov iz rimskega Lazia. Na sredini si Mourinho želi še enega igralca, ki bi skupaj s Xabijem Alonsom tvoril zid pred obrambno vrsto (prvi kandidat je Daniele De Rossi iz Rome), vse glasnejše pa so tudi govorice, da naj bi bil resen kandidat za selitev v Madrid tudi dolgoletni kapetan Liverpoola Steven Gerrard. Poleg omenjenih nogometašev si Mourinho želi še okrepitev na krilnem položaju in tudi v tem primeru je seznam kandidatov vse prej skromen. Poleg Davida Silve naj bi bila Mourinhu všec tudi Jesus Navas iz Seville ter argentinsko odkritje iz Benfice Angel Di Maria … Koliko milijonov bo Florentina Pereza stala "mourinhozacija" Reala?

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogomet nemalokrat poskrbi za nenavadne in nepredvidljive situacije, ko ljudje v trenutku evforije malce pozabijo na svoje opravke. Zadeva je še pose...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje