Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Soigralci me zbadajo, da sem kazen že odslužil, saj sem bil proti Kopru izkljucen že v prvi minuti.
Branko Ilic
1. junij 2010
 NATISNI
Higuain dahnil "da" Realu
Miran Zore (foto: Getty Images)
Argentinski reprezentancni napadalec Gonzalo Higuain je z Realom iz Madrida dogovorjen za novo pogodbo. Na leto bo zaslužil 3,5 milijona evrov.

Najboljši strelec Reala iz Madrida v letošnji sezoni ostaja na stadionu Santiago Bernabeu! O tem sta že porocala tako AS kot tudi Marca, oba razkrivata, da bo Gonzalo Higuain z aktualnim podprvakom Španije podpisal novo pogodbo. Pravzaprav je vse že dogovorjeno, manjka le še podpis. Higuain, ki mu sedanja pogodba potece leta 2013, bo po novem na Real zavezan do leta 2016! Njegova zvestoba bo na letni ravni nagrajena s 3,5 milijona evrov težko placo. Zgodilo se je takoj po potrditvi Joseja Mourinha za novega trenerja Reala. Direktor Reala Jorge Valdano je priznal, da je tudi Portugalcev prihod malce pripomogel k hitrejši sklenitvi dogovora. "Morda je Mourinho vse skupaj malce pospešil," je dejal Valdano in tako zaprl vrata pred nosom Manchester Cityju, ki je v zadnjih dneh izrazil zanimanje za Higuaina.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Spolna industrija in nogomet se zdita iz leta v leto bližje. Na minulem svetovnem prvenstvu v Nemciji so sex-shope preplavili vibratorji z motivi jun...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje