Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Seveda je tarca posmeha, toda njemu ne gre na smeh, saj bo pocival skoraj mesec dni. Ko se je zbudil, se je pretegnil v postelji in storil nekaj cudnega s svojo nogo.
Steve Coppell
31. maj 2010
 NATISNI
Mourinho bo predstavljen danes
Miran Zore (foto: Getty Images)
Pri Realu iz Madrida bodo danes predstavili "posebneža". Pod soj luci se bo postavil nekdo, ki tja tudi sodi - novi trener Jose Mourinho.

Navadno so osrednji akterji pompoznih predstavitev nogometaši, zvezdniki kot sta denimo Cristiano Ronaldo in Kaka. Danes temu ne bo tako. Pri madridskem Realu so šli namrec še korak dlje, danes bodo predstavili verjetno medijsko najbolj izpostavljenega trenerja v zgodovini nogometa. Florentino Perez bo množici dal tisto, kar od njega zahteva - zagotovilo za uspehe. Jose Mourinho je zagotovilo za uspehe. V nasprotnem primeru Real zanj tudi ne bi placal osem milijonov evrov ter mu obljubil rekordno visoke place. Dvakratni prvak Evrope, portugalski, angleški in italijanski prvak, 47-letni Jose Mourinho, bo kot novi trener Reala iz Madrida javnosti predstavljen danes, ob 13. uri. Predstavitev bo spremljala tudi Nogomania.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometne tekme so v preteklosti že zanetile prave vojne (Honduras in El Salvador), kaj kmalu pa bi do tega prišlo tudi na Kiajskem, kjer je domaca r...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje