Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Denar ni vse, kar je pomembno v življenju. Potrebujem tudi sonce. In kratke hlace za na plažo. Vse to lahko dobim na Portugalskem.
Luiz Felipe Scolari
30. maj 2010
 NATISNI
Pri Realu ne sme biti napak
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Nekdanji trener Reala iz Madrida Manuel Pellegrini meni, da imajo trenerji madridskega kluba malo oziroma nic casa za uveljavitev svojih zamisli.

Manuel Pellegrini je na lastni koži spoznal, da je biti oziroma obstati kot trener Reala iz Madrida sila težka naloga. Ker moštvo ni uspelo osvojiti španskega prvenstva, se je Cilenec moral posloviti, Pellegrini pa sam meni, da je politika njegovega nekdanjega kluba povsem zgrešena. "Trenerji pri Realu nikoli ne zdržijo dolgo. Mislim, da nisem storil nobene velike napake, a sem vseeno moral oditi. V Španiji sem že pet let in vidim, da je tukaj trenerski posel izredno negotov. To je iz strateškega vidika slabo in upam, da se bodo nekoc tega zavedli," je povedal Pellegrini, ki je odgovoril tudi na govorice, ki ga povezujejo z odhodom v Inter. "Ali odhajam k Interju? Ne vem, zaenkrat ni padla še nobena odlocitev. Trenutno razmišljam le o dopustu," je še dodal Pellegrini.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson še dandanes pomni 13. april leta 1996, ko so po njegovem prepricanju sodec njegovi varovanci srecanje s S...
Eric The King
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje