Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Cakam, da mi zdravnik prevede iz latinšcine in v našem kmeckem jeziku pove, za kakšno poškodbo gre.
Sebastjan Cimerotic
28. maj 2010
 NATISNI
Uradno: Mourinho trener Reala!
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Predsednik Reala iz Madrida Florentino Perez je v Milanu sklenil dogovor z Massimom Morattijem, ki je sprejel osem milijonov evrov odškodnine za odhod Joseja Mourinha.

Real iz Madrida je najavil prvi veliki "prestop" letošnjega poletja. Po seriji vrhunskih zvezdnikov je madridski klub odslej mocnejši še za najbolj razvpitega in najuspešnejšega evropskega trenerja zadnjih let Joseja Mourinha, ki bo v ponedeljek uradno predstavljen kot novi trener devetkratnega evropskega prvaka. "Real Madrid in Inter sta sklenila dogovor s katerim bo Jose Mourinho postal novi trener Reala. Dogovor je bil dosežen na sestanku med predsednikom Reala Florentinom Perezom in predsednikom Interja Massimom Morattijem., sklenjen pa je bil v prijateljskem duhu, ki odseva dobre odnose in spoštovanje med obema kluboma. Jose Mourinho bo kot novi trener Reala predstavljen v ponedeljek ob 13. uri," so zapisali na uradni spletni strani Reala.

Jose Mourinho bo z enim najvecjih nogometnih klubov na svetu podpisal štiriletno pogodbo, po kateri bo njegov racun letno bogatejši za kar 10 milijonov evrov. Španski mediji porocajo, da je Florentino Perez za prihod portugalskega stratega odštel še osem milijonov evrov, kolikor je bilo potrebno, da je Inter z Mourinhom prekinil pogodbo. Italijani so uvodoma sicer zahtevali 16 milijonov, vendar pa je po pisanju vseh španskih in italijanskih medijev Perezu z diplomatskim manevrom ceno uspelo prepoloviti.


 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Klubi, ki so uspešni, imajo ponavadi vec navijacev, kot tisti, ki nizajo slabe rezultate. A tudi prvoligaši, ki redno osvajajo lovorike, imajo svoje ...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje