Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
V Italiji je vsak vikend priprtih toliko navijacev, kot se jih v Sloveniji zbere na šestih prvoligaških tekmah skupaj. Poglejte, dva od petih navijacev Celja sta zdaj prižgala bakle.
Igor E. Bergant
28. maj 2010
 NATISNI
Mourinho prihaja šele v torek
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Direktor Reala iz Madrida Jorge Valdano je zatrdil, da bo Jose Mourinho pogodbo s kraljevim klubom podpisal najkasneje do prihodnjega torka.

Jose Mourinho si je v vrelišcu pogajanj med Interjem in Realom, ki še vedno nista našla skupnega jezika glede placila odškodnine v višini 16 milijonov evrov, vzel kratek dopust. Tik pred odhodom v javnosti neznane kraje je Mourinho sporocil, da se bo ob pricetku prihodnjega tedna vraca v Madrid, kjer bo uradno prevzel delo pri Realu iz Madrida, direktor kluba Jorge Valdano pa pravi, da bo Mourinho pogodbo podpisal ob pricetku prihodnjega tedna. "Mourinho bo zagotovo prevzel delo prihodnji teden. Najverjetneje v torek, saj v ponedeljek ne bo dovolj casa, da uredimo vso dokumentacijo," je povedal Valdano. Slednji je obenem še pojasnil razloge, zakaj je Manuel Pellegrini moral zapustiti Madrid. "Na odlocilnih tekmah moštvo ni upravicilo pricakovanj, zato smo se odlocili za spremembo. Real Madrid ima tradicijo, ki pravi, da mora osvajati lovorike, da morajo zanj igrati najvecji igralci in na svetu in da morajo navijaci uživati v nogometu. Mourinho je pravi clovek za takšno nalogo," je še dodal Valdano.

 NATISNI    
Benitez predstavljen 15. junija
Sarma bo morda ostal
Balotelliju je Benitez všec
Lazio zavrnil ponudbo Reala
Tottenham se zanima za Iaquinto
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Zanimivo je, da je bil eden najboljših klubov s podrocja nekdanje Jugoslavije Hajduk ustanovljen na - Ceškem! Ta je bila leta 1911 tako kot Hrvaška d...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje