Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Celo življenje sem garal za to, da sem nekaj dosegel. Kdor trdi, da to ni res, mi lahko mirne duše poljubi zadnjico.
Diego Maradona
28. maj 2010
 NATISNI
Inter Realu ne bo dal popusta
Miran Zore (foto: Getty Images)
Jose Mourinho bo sedel na klop Reala, vendar za kakšno ceno? Inter in Real se nikakor ne moreta dogovoriti. Prepreka: 16 milijonov evrov.

Pri Realu iz Madrida so upali, da bodo Joseja Mourinha že ta teden predstavili kot novega trenerja kraljevega kluba. S Portugalcem naj bi bili Madridcani že dogovorjeni, z Interjem pac ne. Aktualni italijanski in evropski prvak se namrec sklicuje na klavzulo v Mourinhovi pogodbi, v kateri je zapisano, da Portugalec lahko odide le ob odškodnini 16 milijonov evrov. Toliko denarja ni za trenerja doslej placal še nihce in tudi Real verjetno ne bo. Pogajanja na relaciji Madrid-Milano so trda. "Nisem preprican, da se bomo dogovorili v naslednjih 24 urah, morda bomo Mourinha javnosti predstavili na zacetku prihodnjega tedna. Morda že v torek," pravi direktor Reala Jorge Valdano, ki se pogaja z Italijani, tako kot tudi Mourinhov agent Jorge Mendes. Vskocil naj bi tudi sam predsednik Reala Florentino Perez in pospešil pogajanja. Direktor Interja Marco Branca pa odlocno pravi, da Real za Mourinha ne bo dobil popusta: "Odkupna klavzula znaša 16 milijonov evrov, popusta ne bo. Nismo preseneceni, da bi pri Realu radi predstavili Mourinha. Nam se nikamor ne mudi."

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Branilec Haitija Ernst Jean-Joseph je leta 1974 postal prvi nogometaš v zgodovini svetovnih prvenstev, pri kateremu so v krvi našli sledi nedovolj...

Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje