Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Z vsemi smo prijatelji, razen s tistimi, ki so umrli.
Branko Oblak
27. maj 2010
 NATISNI
Pellegrini: Mourinho ne pozna bontona
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Odstavljeni trener Reala iz Madrida Manuel Pellegrini je razocaran nad Josejem Mourinhom, ki se je brez njegove vednosti pogovarjal o prevzemu kraljevega kluba.

Manuel Pellegrini je najvecja "kolateralna žrtev" Joseja Mourinha in njegove obsedene želje, da bi v prihodnji sezoni vodil Real iz Madrida. Portugalec je svoje namere o prihodu v Madrid izrazil takoj po osvojenem naslovu evropskega prvaka oziroma v casu, ko je bil Pellegrini formalno še vedno trener. "Sam se nikoli ne bi pogovarjal s klubom, ki bi že imel trenerja. To ni bilo eticno dejanje, seveda pa se moram strinjati z oceno, da je Mourinho rojen zmagovalec in da je uspešen v svojem delu," je povedal Pellegrini. Slednji je dolgo casa molcal in cakal na razplet pogovorov med predsednikom Perezom in Mourinhom, po prekinitvi pogodbe pa je razkril, da je bil njegov odnos s Perezom skrhan že pred pricetkom letošnje sezone. Pellegrini je namrec nasprotoval prodajama Arjena Robbna in Wesleyja Sneijderja, zaradi cesar s Perezom ni govoril skoraj leto dni. "Težave sem imel že od samega zacetka. Vodstvo kluba sem zaprosil, naj ne proda Robbna in Sneijderja, saj sem ju smatral kot dva zelo pomembna igralca. Kljub vsemu se nihce ni zmenil za moje želje in spoznal sem, da je imel Vicente Del Bosque prav, ko je dejal, da pri Realu vloge trenerja ne spoštujejo. Osebno menim, da je projekt Florentina Pereza izjemen, a žal zastavljen napacno," je še dodal Pellegrini.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ko je bil danes 41-letni Abel Balbo še aktiven nogometaš, je najbolj slovel po svojem izrednem obcutku za gol. Predvsem ko je igral v Italiji...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje