Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Ko grem v Split, sem tam car. Vsi hocejo z mano govoriti, kako je bilo vcasih, ceprav se meni to ne ljubi vec. V Nemciji me zdaj ne poznajo vec toliko, saj sem plešast, prej sem imel dolge lase. Ce kakšni Nemci sem pridejo, pa vcasih - predvsem v gostilni na Brinju - kar ne morejo verjeti, da jem zraven njih. A morajo biti moj letnik ali pa malo mlajši.
Brane Oblak
27. maj 2010
 NATISNI
Pellegrini: Mourinho ne pozna bontona
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Odstavljeni trener Reala iz Madrida Manuel Pellegrini je razocaran nad Josejem Mourinhom, ki se je brez njegove vednosti pogovarjal o prevzemu kraljevega kluba.

Manuel Pellegrini je najvecja "kolateralna žrtev" Joseja Mourinha in njegove obsedene želje, da bi v prihodnji sezoni vodil Real iz Madrida. Portugalec je svoje namere o prihodu v Madrid izrazil takoj po osvojenem naslovu evropskega prvaka oziroma v casu, ko je bil Pellegrini formalno še vedno trener. "Sam se nikoli ne bi pogovarjal s klubom, ki bi že imel trenerja. To ni bilo eticno dejanje, seveda pa se moram strinjati z oceno, da je Mourinho rojen zmagovalec in da je uspešen v svojem delu," je povedal Pellegrini. Slednji je dolgo casa molcal in cakal na razplet pogovorov med predsednikom Perezom in Mourinhom, po prekinitvi pogodbe pa je razkril, da je bil njegov odnos s Perezom skrhan že pred pricetkom letošnje sezone. Pellegrini je namrec nasprotoval prodajama Arjena Robbna in Wesleyja Sneijderja, zaradi cesar s Perezom ni govoril skoraj leto dni. "Težave sem imel že od samega zacetka. Vodstvo kluba sem zaprosil, naj ne proda Robbna in Sneijderja, saj sem ju smatral kot dva zelo pomembna igralca. Kljub vsemu se nihce ni zmenil za moje želje in spoznal sem, da je imel Vicente Del Bosque prav, ko je dejal, da pri Realu vloge trenerja ne spoštujejo. Osebno menim, da je projekt Florentina Pereza izjemen, a žal zastavljen napacno," je še dodal Pellegrini.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sanjsko, a hkrati sila težko je biti trener v arabskem svetu. Kadar tvoje moštvo zmaguje, te vsi nosijo po rokah, si veliki junak in draga darila kar...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje