Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Ko grem v Split, sem tam car. Vsi hocejo z mano govoriti, kako je bilo vcasih, ceprav se meni to ne ljubi vec. V Nemciji me zdaj ne poznajo vec toliko, saj sem plešast, prej sem imel dolge lase. Ce kakšni Nemci sem pridejo, pa vcasih - predvsem v gostilni na Brinju - kar ne morejo verjeti, da jem zraven njih. A morajo biti moj letnik ali pa malo mlajši.
Brane Oblak
27. maj 2010
 NATISNI
Valdano: Mourinho je super inteligenten
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Direktor Reala iz Madrida Jorge Valdano je preprican, da se bo Jose Mourinho znal prilagoditi visokim zahtevam peticne madridske javnosti.

Direktor kraljevega kluba Jorge Valdano je preprican, da so v Madridu ravnali prav, ko so Cilenca Manuela Pellegrinija odpustili in tako izpraznili mesto za Joseja Mourinha. Argentinec je preprican, da bo Mourinho ambiciozen projekt Florentina Pereza znal uresniciti. "Real Madrid bi radi popeljali do vrha in jasno je, da ta klub mora zasedati sam vrh evropskega nogometa. Jose Mourinho je trener, ki je vselej pokazal izredno prilagodljivost. Pri Porto je igral na en nacin, pri Chelseaju na drugega, tudi v Italiji pa je vzpostavil svoj slog. Gre za super inteligentnega cloveka, zato sem preprican, da bo razumel španski nogomet in kaj se od njega pricakuje pri Realu," je povedal Valdano. Slednji je spregovoril tudi o odhajajocemu trenerju Manuelu Pellegriniju, ki po njegovem mnenju ni storil nicesar narobe. "Pellegrini ni pogorel, bolj je pogorel celoten projekt in za to smo krivi vsi. Zavedamo se, da ta klub potrebuje avtoritativnega vodjo in Jose Mourinho predstavlja prav to," še dodaja Valdano.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Tako kot vsi bogati zvezdniki so tudi nogometaši poznani po tem, da imajo v svojih garažah avtomobile, o katerih lahko navadni smrtniki vec ali ma...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje