Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Povedal sem ji, da me cakata tekmi, toda o tem ni želela niti slišati! Rekla mi je, da sta obe zgolj prijateljskega znacaja in da ji moram pomagati pri selitvi.
Alex Ferguson
27. maj 2010
 NATISNI
Valdano: Mourinho je super inteligenten
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Direktor Reala iz Madrida Jorge Valdano je preprican, da se bo Jose Mourinho znal prilagoditi visokim zahtevam peticne madridske javnosti.

Direktor kraljevega kluba Jorge Valdano je preprican, da so v Madridu ravnali prav, ko so Cilenca Manuela Pellegrinija odpustili in tako izpraznili mesto za Joseja Mourinha. Argentinec je preprican, da bo Mourinho ambiciozen projekt Florentina Pereza znal uresniciti. "Real Madrid bi radi popeljali do vrha in jasno je, da ta klub mora zasedati sam vrh evropskega nogometa. Jose Mourinho je trener, ki je vselej pokazal izredno prilagodljivost. Pri Porto je igral na en nacin, pri Chelseaju na drugega, tudi v Italiji pa je vzpostavil svoj slog. Gre za super inteligentnega cloveka, zato sem preprican, da bo razumel španski nogomet in kaj se od njega pricakuje pri Realu," je povedal Valdano. Slednji je spregovoril tudi o odhajajocemu trenerju Manuelu Pellegriniju, ki po njegovem mnenju ni storil nicesar narobe. "Pellegrini ni pogorel, bolj je pogorel celoten projekt in za to smo krivi vsi. Zavedamo se, da ta klub potrebuje avtoritativnega vodjo in Jose Mourinho predstavlja prav to," še dodaja Valdano.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Matt Le Tissier je v zgodovino angleškega nogometnega kluba Southampton zapisan kot eden najboljših igralcev vseh casov. Leta 1968 na otoku Guersney ...
Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje