Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 18 januar 2022
''Vsi novinarji so isti. Razlika je zgolj v tem, da te eni specejo brez, drugi pa z oljem''.
Samir Handanovic
27. maj 2010
 NATISNI
Pellegrini: Odlocal je Perez
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Zdaj že nekdanji trener Reala iz Madrida Manuel Pellegrini je razkril, da so mu moštvo, s katerim je nato resda avtonomno upravljal, sestavili drugi.

Manuel Pellegrini je v sredo doživel grenko, a že nekaj casa pricakovano usodo - pri Realu iz Madrida so se mu po sezoni brez osvojene lovorike zahvalili za sodelovanje. Pellegrini je upravljal z rekordno dragim moštvom, ki je v Ligi prvakov izgubilo proti Lyonu, v pokalu proti tretjeligašu, v La Ligi pa nikakor ni moglo ujeti Barcelone. Zdaj, ko ga na Reeal ne zavezuje nobena pogodba vec, se je Pellegriniju malce odvezal jezik. Strokovnjak iz Cila je namrec razkril, da so mu moštvo sestavili drugi, sam pa je nato le, resda avtonomno, upravljal z njim. "Vodstvo kluba mi ni nikdar diktiralo nacina igre. Sam sem odlocal o moštvu, vendar ne pa tudi o tem, kdo bo igral. Odhoda Wesleya Sneijderja in Arjena Robbna sta se zgodila mimo mojih želja. Nihce me ni vprašal, ce želim Ronalda, Kakaja, Sneijderja ali Robbna," je izjavil Pellegrini in se dotaknil še razvpitega predsednika kluba Florentina Pereza: "On me je pripeljal v klub. Dolgo že nisva govorila, ceprav sem ga želel bolje spoznati. O njem ne morem reci nicesar slabega, kakor tudi ne nicesar dobrega. Ko se bova naslednjic srecala, si bova segla v roke, jaz pa mu bom dejal, da mi je bilo v cast trenirati Real. Perez je prodal Robbna in Sneijderja in naredil napako. Nikdar se nisva sprla, vendar bi moral imeti kot trener odlocilni glas glede prihodov in odhodov. Ko sta bila omenjena prodana, sem se pocutil majhnega."

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Najbolj vrocekrvni navijaci najtežje sprejmejo, ko jih izdajo njihovi najvecji ljubljenci in okrepijo vrste najhujšega tekmeca. Takšnih nogometašev v...
Ekskluzivno: Meho Kodro
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje