Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Verjetno so v Domžalah mislili, da me držijo v šahu in da nimam nobenih drugih možnosti, a so se ocitno ušteli. Ne glede na vse sem v svoji karieri nekaj le dosegel. V Domžalah radi veliko govorijo, po porazu z 0:3 pa jih nisem slišal nikjer.
Borut Semler
25. maj 2010
 NATISNI
Sanchez podaljšal, prihaja Merida
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida bo tudi v prihodnji sezoni vodil Quique Sanchez Flores, poleg tega pa se bo v špansko prestolnico preselil še Arsenalov Fran Merida.

Osvojena liga Europa je vodstvu španskega prvoligaša Atletica iz Madrida dala pošteno misliti. Glede na to, da je osvojil prestižno lovoriko, si je trener Quique Sanchez Flores preprosto zaslužil zaupnico. Naslednik v oktobru odpušcenega Abela Resina je tako podpisal pogodbo do konca prihodnje sezone. To pa še ni vse. Atletico se bo tudi okrepil. V klub iz španske prestolnice se bo namrec preselil obetavni španski vezni nogometaš Fran Merida. Nekdanji mladinec Barcelone je nazadnje igral za londonski Arsenal, vendar mu je z njim potekla pogodba. Pri Atleticu so na svoji uradni spletni strani zapisali, da je 20-letnik podpisal štiriletno pogodbo.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Pod ustanovitveno listino ruskega nogometnega velikana Spartaka iz Moskve se je leta 1922 podpisal Nikolaj Starostin, sila zanimiv clovek, ki je sice...
Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje