Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 8 julij 2020
Zunanji vplivi zame predstavljalo velik problem, ker se je pac težko boriti s 25-imi igralci ter zraven še z 150-imi 'menedžerskimi bleferji'.
Slaviša Stojanovic
25. maj 2010
 NATISNI
Sanchez podaljšal, prihaja Merida
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida bo tudi v prihodnji sezoni vodil Quique Sanchez Flores, poleg tega pa se bo v špansko prestolnico preselil še Arsenalov Fran Merida.

Osvojena liga Europa je vodstvu španskega prvoligaša Atletica iz Madrida dala pošteno misliti. Glede na to, da je osvojil prestižno lovoriko, si je trener Quique Sanchez Flores preprosto zaslužil zaupnico. Naslednik v oktobru odpušcenega Abela Resina je tako podpisal pogodbo do konca prihodnje sezone. To pa še ni vse. Atletico se bo tudi okrepil. V klub iz španske prestolnice se bo namrec preselil obetavni španski vezni nogometaš Fran Merida. Nekdanji mladinec Barcelone je nazadnje igral za londonski Arsenal, vendar mu je z njim potekla pogodba. Pri Atleticu so na svoji uradni spletni strani zapisali, da je 20-letnik podpisal štiriletno pogodbo.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Umit Davala je eden tistih nogometašev, ki se lahko pohvali s tem, da je v svoji karieri igral tako za AC Milan kot tudi Inter. Nekdanji reprezentant...
Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje