Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Ko sem v drugem krogu proti Gorici dobil priložnost, sem jo zagrabil z obema rokama. Nisem se obotavljal, treme ni bilo. Rekel sem si, da je to tekma, kot je vsaka druga. Tudi takratni trener Branko Oblak mi je rekel, naj branim, kakor znam. 'Ce boš naredil napako, bodo krivi drugi,' mi je takrat dejal in mi vlil samozavesti.
Jan Oblak
25. maj 2010
 NATISNI
Pandiani ostaja pri Osasuni
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Urugvajski napadalec Walter Pandiani ostaja pri Osasuni. 34-letnik je podpisal novo pogodbo, ki ga bo pri Osasuni zadržala za še eno sezono.

Ceprav je star že 34 let, se še ne cuti starega. Zato bo tudi še naprej vztrajal v profesionalnem nogometu. Urugvajski napadalec Walter Pandiani se je dogovoril za še eno sezono pri španskem prvoligašu Osasuni. "Ponosen sem, ker bom lahko še eno sezono nosil dres Osasune. Imel sem tudi druge ponudbe, vendar je bila Osasuna moja prioriteta, zato sem zadovoljen, ker smo se dogovorili," je dejal Pandiani, ki je pred prihodom v Osasuno igral za Espanyol, Birmingham, Mallorco, Deportivo, Penarol, Basanez in Progreso.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V Argentini za dobro placane nogometaše ni najbolj varno, da ob vecernih urah sami hodijo po ulicah vecjih in tudi manjših mest. V tej sicer vse prej...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje