Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Kirm ima noro kondicijo, nore predispozicije, rabi samo še tisti preskok. Ne vem, kje se bo tistega naucil, doma v stanovanju, v veži, ce nima casa trenirati na stadionu, kjerkoli ... Jaz sem spal z žogo, jo metal v zid, karkoli delal, cele noci.
Brane Oblak
25. maj 2010
 NATISNI
Mourinho: Ronaldo je fenomen
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Jose Mourinho se pri Realu že veseli sodelovanja z rojakom Cristianom Ronaldom, ki je po njegovem mnenju najboljši nogometaš sveta.

Jose Mourinho se je že poslovil od milanskega Interja, vendar pa pogodbe z madridskim Realom še ni podpisal. Portugalec v to sploh ne dvomi in že razmišlja o tem, kako bo v Madridu združil moci z rojakom Cristianom Ronaldom. "Ronaldo je fenomen. Oba sva Portugalca in oba sva najboljša v tem, kar pocneva. V naslednji sezoni od njega pricakujem veliko zadetkov. Nihce ga ne bi smel kritizirati zato, ker s Paris Hilton preživlja dopust ali ce si kupi novega ferrarija. Že danes je igralec, ki se je vpisal v zgodovino," je povedal Mourinho.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Makedonski nogometaš Georgi Hristov je leta 1997 skupaj z nekdanjim slovenskim reprezentantom Alešem Križanom prestopil v vrste takrat novopecenega a...
Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje