Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Z gospodom Zidarjem sem že sklenil dogovor, segla sva si v roke, kar lahko potrdi tudi moj tedanji advokat Igor Križanec. Z Zidarjem sva se dogovorila glede vseh podrobnosti, naslednji dan pa bi morali le še podpisati pogodbo. A me naslednji dan do Zidarja niso vec spustili. Z izgovorom, da je najbolj placan igralec Olimpine Robi Englaro in da jaz ne morem dobiti vec od njega.
Gregor Židan
25. maj 2010
 NATISNI
Mourinho: Ronaldo je fenomen
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Jose Mourinho se pri Realu že veseli sodelovanja z rojakom Cristianom Ronaldom, ki je po njegovem mnenju najboljši nogometaš sveta.

Jose Mourinho se je že poslovil od milanskega Interja, vendar pa pogodbe z madridskim Realom še ni podpisal. Portugalec v to sploh ne dvomi in že razmišlja o tem, kako bo v Madridu združil moci z rojakom Cristianom Ronaldom. "Ronaldo je fenomen. Oba sva Portugalca in oba sva najboljša v tem, kar pocneva. V naslednji sezoni od njega pricakujem veliko zadetkov. Nihce ga ne bi smel kritizirati zato, ker s Paris Hilton preživlja dopust ali ce si kupi novega ferrarija. Že danes je igralec, ki se je vpisal v zgodovino," je povedal Mourinho.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pred kratkim se je Romario jokal kot majhen otrok, s tribun pa je bil deležen stojecih ovacij, ko je zabil tisoci gol v svoji karieri. "Naj govori...

Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje