Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Proti Kaiserslauternu, Eintrachtu in Sportingu nismo dobili zadetka. To je zelo pomembno za našo samozavest, saj takrat ponavadi ne izgubimo.
Oliver Kahn
25. maj 2010
 NATISNI
Cescu se mudi v Barcelono
Damjan Tratnik (foto: Nike)
Oce španskega nogometaša Cesca Fabregasa je razkril, da si vezist Arsenala mocno želi selitve v svoj maticni klub. Prestop bi rad sklenil že pred pricetkom SP.

Cesca Fabregasa srce vsak dan bolj vlece v Barcelono, a prestop najboljšega igralca Arsenala v zadnjih letih bo vse prej kot lahka naloga. Barcelona doslej še ni poslala uradne ponudbe, predstavniki Arsenala na celu s trenerjem Arsenom Wengerjem pa ponavljajo, da 23-letni vezist preprosto ni naprodaj. Oglasil se je tudi oce nogometaša Francesc Fabregas in razkril, da si njegov sin mocno želi povratka v domovino. "Cesc je trenutno osredotocen na igre v španski reprezentanci, obenem pa si mocno želi, da bi se pogajanja za njegov prestop v Barcelono kmalu koncala. Vsi se zavedamo, da bodo pogajanja zelo dolga in zelo težavna. Ne vem, ali se bo vse skupaj razrešilo v njegovo korist, upam pa, da bo Arsenal upošteval njegove želje," je povedal oce španskega reprezenanta. Slednji je obenem hvaležen Arsenalu za to, ker je njegovemu sinu ponudil priložnost. "Arsenal je mojega sina iz fanta preoblikoval v možaka. Moj vtis je, da ga Arsenal noce prodati, a da bo na koncu vendarle popustil in ga pustil v Barcelono."

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Malo nogometnih klubov se lahko pohvali s starejšo navijaško populacijo. Ce pa jo že imajo, to populacijo navadno tvorijo starejši gospodje, predstav...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje