Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Izgubili smo zaradi tega, ker nismo zmagali.
Ronaldo
24. maj 2010
 NATISNI
Villa prihaja v življenjski formi
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Novopeceni napadalec Barcelone David Villa meni, da mu je življenjski prestop uspel v najboljšem možnem casu. Konkurence znotraj moštva se ne boji.

Barcelona bo v prihodnji sezoni mocnejša za enega najboljših španskih strelcev vseh casov. David Villa je od pricetka svoje profesionalne kariere zabil že vec kot 200 zadetkov, najverjetneje pa bo že v kratkem postal tudi najboljši strelec v zgodovini španske reprezentance – do Raulovega rekorda (44 zadetkov) mu namrec manjka le še osem zadetkov, pred njim pa je vrsta sezon na najvišji ravni. 28-letni zvezdnik je preprican, da k Barceloni prihaja v najboljšem možnem trenutku. "Sem v najboljših nogometnih letih. K Barceloni prihajam v življenjski formi in preprican sem, da je pred menoj še veliko uspehov. Zelo si želim osvojiti Ligo prvakov in pri Barceloni bom imel za to ogromno možnosti," je povedal Villa. Villa je bil pri Valencii nezamenljiv clen zacetne enajsterice, pri Barceloni pa na vrata zacetne enajsterice trkata tudi mladi Bojan Krkic in odlicni Pedro, ki je bil v letošnji sezoni zagotovo eno od najvecjih odkritij sezone. Villa pravi, da se konkurence ne boji. "Zaradi konkurence bom kvecjemu še boljši. Zavedam se, v kakšnem klubu igram in da se bom moral vselej truditi po najboljših moceh. Najbolje lahko igral kot srednji napadalec, a tudi na krilu sem v svoji karieri že igral. Igral bom, kjerkoli bo želel trener," je še dodal Villa.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Enajstmetrovka je darilo, ki ga nihce ne bi zavrnil. Enajstmetrovke so tudi loterija, ki znajo nekoga spraviti v nebesa veselja, spet drugega, seveda...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje