Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Povedal sem ji, da me cakata tekmi, toda o tem ni želela niti slišati! Rekla mi je, da sta obe zgolj prijateljskega znacaja in da ji moram pomagati pri selitvi.
Alex Ferguson
24. maj 2010
 NATISNI
Naslednja želja Reala: Ashley Cole
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Odkar je znano, da bo Jose Mourinho verjetno novi trener Reala, novice o možnih selitvah nogometašev v Madrid ne pojenjajo. Naslednji: Ashley Cole.

Najmanj deset vrhunskih nogometašev je v tem trenutku tarca Reala iz Madrida, porocajo evropski mediji in to kljub temu, da Jose Mourinho uradno še ni trener Reala. Portugalski strateg, ki se prav zdaj dogovarja z vodstvom Reala, favorizira dolocene nogometaše, ki naj bi jih v prihodnjih tednih želel pripeljati v Madrid. Med njim je, poroca Daily Mail, tudi branilec Chelsea Ashley Cole. 29-letni Cole, katerega je prav Mourinho pred leti na sumljiv nacin speljal Arsenalu. naj bi Real stal približno 25 milijonov angleških funtov. Cole se je nedavno znašel na naslovnicah angleških tabloidov, potem ko se je zapletel v številna razmerja, kar je ogrozilo njegov zakon s priljubljeno pevko Cheryl. Prav zaradi tega se zna zgoditi, da se bo temnopolti branilec še raje umaknil nadležnim angleškim novinarjem.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Kdor misli, da je lahko biti nogometni trener, se moti. Seveda, nekateri vidijo le najvecje zvezdnike, ki uživajo svetovno slavo in se kopajo v de...

Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje