Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Nisem nor, tudi ta Youtube nabijem na k...c!
Zdravko Mamic
24. maj 2010
 NATISNI
Naslednja želja Reala: Ashley Cole
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Odkar je znano, da bo Jose Mourinho verjetno novi trener Reala, novice o možnih selitvah nogometašev v Madrid ne pojenjajo. Naslednji: Ashley Cole.

Najmanj deset vrhunskih nogometašev je v tem trenutku tarca Reala iz Madrida, porocajo evropski mediji in to kljub temu, da Jose Mourinho uradno še ni trener Reala. Portugalski strateg, ki se prav zdaj dogovarja z vodstvom Reala, favorizira dolocene nogometaše, ki naj bi jih v prihodnjih tednih želel pripeljati v Madrid. Med njim je, poroca Daily Mail, tudi branilec Chelsea Ashley Cole. 29-letni Cole, katerega je prav Mourinho pred leti na sumljiv nacin speljal Arsenalu. naj bi Real stal približno 25 milijonov angleških funtov. Cole se je nedavno znašel na naslovnicah angleških tabloidov, potem ko se je zapletel v številna razmerja, kar je ogrozilo njegov zakon s priljubljeno pevko Cheryl. Prav zaradi tega se zna zgoditi, da se bo temnopolti branilec še raje umaknil nadležnim angleškim novinarjem.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Spartak iz Moskve je eden tistih klubov, ki se lahko pohvali z najbolj nenavadnim vzdevkom. Medtem ko navijaci svoje ljubljence med tekmami pozd...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje