Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 11 julij 2020
Celje preprosto ni nogometno mesto! Je rokometno in nogometna reprezentanca se tam tako znajde, kot bi se vaterpolo na Jesenicah!
Sašo Udovic
24. maj 2010
 NATISNI
Mourinho: Trener ja alfa in omega
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Jose Mourinho tudi pri madridskem Realu želi popolno avtonomijo glede izbire igralcev in nacina dela. Na ponudbo kraljevega kluba še caka.

Trener zmagovalca letošnje sezone Lige prvakov Jose Mourinho se trenutno mudi v Madridu, kjer naj bi po pisanju casnika Marca njegov zastopnik Jorge Mendes že urejal zadnje podrobnosti pred podpisom pogodbe z Realom iz Madrida. Mourinho se je v zadnjih dneh najvec ukvarjal z španskimi mediji in slednjim zatrdil, da bo tudi pri Realu – poseben. Mourinho namrec ne bo dovolil, da bi se kdorkoli vmešaval v njegovo delo. "Predsednik ni tisti, ki zmaguje, igra ali odloca o tem, kdo bo igral in kdo ne. To je odgovornost profesionalca. Trener je v klubu zelo pomemben in mislim, da bi moral dobro poznati vse structure, ki so tako ali drugace povezane z moštvom," je povedal Mourinho. Slednji sicer na uradno ponudbo še caka. "V prihodnjih dneh se bom sestal z nekaterimi predstavniki Reala in poslušal njihove predloge. Rad bi izvedel, kaj pricakujejo od mene in kaj mi ponujajo," še dodaja Mourinho.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Kolumbijec Andres Escobar je svoj avtogol na srecanju med Kolumbijo in ZDA na svetovnem prvenstvu leta 1994 v domovini placal z življenjem, njegov um...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje