Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Takšno je življenje! Ni konec sveta. Ko je pocilo v kolenu, sem mislil, da je še huje. Dobra stran je, da prihaja svetovno prvenstvo v ragbiju in se mu bom lahko povsem posvetil.
Gregory Coupet
23. maj 2010
 NATISNI
Mourinhu 10 milijonov evrov na sezono
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)
Portugalec Jose Mourinho bi v primeru podpisa pogodbe z Realom iz Madrida postal najbolje placan trener v zgodovini tega španskega velikana.

Jose Mourinho se trenutno mudi v Madridu, kjer ga predvidoma v ponedeljek caka sila pomemben pogovor s predsednikom Reala Florentinom Perezom. Španski mediji pricakujejo, da bo Mourinho od torka naprej novi trener kraljevega kluba, vmes pa so že znane financne podrobnosti Mourinhove selitve iz Milana v Madrid. 47-letni Portugalec naj bi z Realom podpisal kar štiriletno pogodbo, po kateri bi brez nagrad zaslužil kar 10 milijonov evrov na sezono. S tem bi Portugalec postal najdražji trener v zgodovini kluba oziroma neprimerno dražji od svojega predhodnika Manuela Pellegrinija, cigar pogodba je vredna zgolj dobre tri milijone evrov letno.

Prihod Mourinha je obenem tudi dodobra razvnel strasti španskih casnikov, ki so v zgolj 24 urah navrgli imena cele kopice igralcev, ki naj bi se poleti preselil v Madrid. Na seznamu želja naj bi bili tako Aleksander Kolarov iz Lazia, Maicon iz Interja, Daniele De Rossi iz Rome, Javi Martinez iz Athletic Bilbaa, španski mediji pa trdijo, da naj bi bil resen kandidat za selitev na stadion Santiago Bernabeu tudi kapetan Liverpoola Steven Gerrard.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Eden najboljših poljskih nogometnih vratarjev vseh casov Jerzy Dudek si verjetno ni niti mislil, da si bo s povsem n...

Ekskluzivno: Ivan Klasnic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje