Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Povedal bom zanimivo stvar. Verjamem, da deset igralcev v reprezentanci ne ve, kako je ime Andreju Pecniku. Pri nas se vse dogaja tako hitro, da niti ne vedo, kako mu je ime. Vedo sicer, da je Pecnik, to je pa tudi vse.
Branko Oblak
23. maj 2010
 NATISNI
Pellegrini caka na izpisnico
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Madridski Real bo po pisanju španskih casnikov pogodbo s cilskim trenerjem Manuelom Pellegrinijem prekinil v ponedeljek, ko naj bi ga zamenjal Jose Mourinho.

Manuel Pellegrini bo že cez nekaj dni podoživel usodo Wesleyja Sneijderja in Arjena Robbna, ki sta bila iz madridskega Reala pregnana zaradi "višjih interesov". V primeru obeh Nizozemcev so bili to Cristiano Ronaldo, Kaka in Realova potreba, da v cim krajšem možnem casu popravi svoje financno stanje, tudi v primeru Manuela Pellegrinija pa pri prekinitvi sodelovanja njegov uspeh v letošnji sezoni ne bo igral nobene vloge. Cilenec je z Realom osvojil rekordno število tock in se vse do zadnjega kroga boril za naslov prvaka, a ob napovedanem prihodu Joseja Mourinha je 55-letni strokovnjak postal odvecna roba. Predsednik Reala Florentino Perez naj bi Pellegriniju izplacal štiri milijone evrov odpravnine in se mu obenem zahvalil za sodelovanje, Realov trenerski stolcek pa naj bi takoj po njegovem odhodu zasedel Jose Mourinho. Pellegrini zaenkrat potez vodstva kluba še ni komentiral, po pisanju nekaterih medijev pa naj bi se po koncu epizode v Madridu vrnil v Cile in tam cakal na priložnost, da prevzame izbrano vrsto te dežele.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mednarodni inštitut za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) je Matthiasa Sindelarja razglasil za najboljšega avstrijskega nogometaša vseh casov,...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje