Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Pricakoval sem, da je Ljupko Petrovic velik trener in clovek, a se je izpostavilo, da je majhen trener in še manjši clovek. Oba govoriva srbsko, bila sva v Bolgariji, pa me niti enkrat ni vprašal, kako kaj žena ali otrok. Sploh se ni pogovarjal z mano, kar me je prizadelo. O predsedniku Litexa bi pa lahko napisal knjigo, ki ne bi imela nic skupnega z nogometom.
Aleksandar Rodic
23. maj 2010
 NATISNI
Sevilla kupila mladega Francoza
Damjan Tratnik

Španska Sevilla se je okrepila z nadarjenim desnim bocnim branilcem St. Etienna Mouhamadoujem Dabojem, ki je že podpisal štiriletno pogodbo.

Zmagovalka španskega kraljevega pokala Sevilla je dobila prvo novo okrepitev po koncu minule sezone. Na stadion Ramon Sanchez Pizjuan se je preselil 23-letni bocni branilec Mouhamadou Dabo, ki je navkljub mladosti v prvi francoski ligi odigral že 115 tekem. V Senegalu rojeni  francoski branilec se je v Španijo preselil kot prost igralec ter s Sevillo podpisal štiriletno pogodbo z odkupno klavzulo težko 25 miliijonov evrov.

 

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da so južnoameriški nogometni navijaci verjetno najbolj vrocekrvni med vsemi na zemeljski obli, ni nobena univerzitetna znanost. Vzdušja na štadionih...
Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje