Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Naš dogovor ob polcasu je bil, da ne dobimo zadetka v prvih petih minutah. Potem pa smo prejeli v šestih kar dva.
Branko Oblak
22. maj 2010
 NATISNI
Barcelona išce rešitev za Henryja
Miran Zore (foto: Getty Images)
Športni direktor Barcelone Txiki Begiristain in predsednik Joan Laporta išceta najboljšo rešitev za Thierryja Henryja. Odhod v ZDA je zelo verjeten.

Nekaj se dogaja. Tako športni direktor Barcelone Txiki Begiristain kot tudi predsednik Joan Laporta se zavedata, da Thierry Henry ni zadovoljen. Izkušeni francoski nogometaš je predvsem v drugem delu letošnje sezone obsedel na klopi za rezervne nogometaše, trener Josep Guardiola pa se je namesto njega posluževal mladega Pedra Rodrigueza. V novi sezoni Henry na podoben scenarij ni pripravljen pristati, zato se spogleduje z odhodom iz Barcelone. Že nekaj casa je znano, da je njegov najverjetnejši cilj ameriška liga MLS. "Mislim, da ni najbolj zadovoljen z nastalo situacijo in da si želi rešitev. Thierry ima za seboj odlicno sezono, ki pa se zanj vseeno ni razpletla po željah," je dejal Begiristain, predsednik Laporta pa pristavil: "Delamo v tej smeri, združili bomo interese igralca in kluba."

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
V naši rubriki se znova vracamo v Argentino, ki je polna razno raznih nogometnih zanimivosti. Tako se je pred kratkim na sodišcu v Buenos Airesu znaš...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje