Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Spominjam se, da mi je oce sodil še ko sem bil otrok. Nekajkrat mi je pokazal rumen karton in me vedno povprašal po mojem imenu.
Kevin Kyle
22. maj 2010
 NATISNI
Barcelona išce rešitev za Henryja
Miran Zore (foto: Getty Images)
Športni direktor Barcelone Txiki Begiristain in predsednik Joan Laporta išceta najboljšo rešitev za Thierryja Henryja. Odhod v ZDA je zelo verjeten.

Nekaj se dogaja. Tako športni direktor Barcelone Txiki Begiristain kot tudi predsednik Joan Laporta se zavedata, da Thierry Henry ni zadovoljen. Izkušeni francoski nogometaš je predvsem v drugem delu letošnje sezone obsedel na klopi za rezervne nogometaše, trener Josep Guardiola pa se je namesto njega posluževal mladega Pedra Rodrigueza. V novi sezoni Henry na podoben scenarij ni pripravljen pristati, zato se spogleduje z odhodom iz Barcelone. Že nekaj casa je znano, da je njegov najverjetnejši cilj ameriška liga MLS. "Mislim, da ni najbolj zadovoljen z nastalo situacijo in da si želi rešitev. Thierry ima za seboj odlicno sezono, ki pa se zanj vseeno ni razpletla po željah," je dejal Begiristain, predsednik Laporta pa pristavil: "Delamo v tej smeri, združili bomo interese igralca in kluba."

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Mednarodni inštitut za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) je Matthiasa Sindelarja razglasil za najboljšega avstrijskega nogometaša vseh casov,...
Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje