Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Ocitno ima Marijan Pušnik strica v vladi, ki je dal direktivo, da mora biti pac on trener Rudarja iz Velenja.
Brane Oblak
22. avgust 2009
 NATISNI
Obradovic iz Partizana v Španijo
Damjan Tratnik (foto: Partizan)
Srbski reprezentant Ivan Obradovic je zapustil vrste beograjskega Partizana in se preselil k španski Zaragozi, s katero je podpisal petletno pogodbo.

Srbski prvak Partizan je ostal brez enega svojih najboljših igralcev, potem ko je obetavni branilec Ivan Obradovic obljubil petletno zvestobo španski Zaragozi. Španski in srbski mediji o višini odškodnine ne porocajo, 21-letni levi bocni branilec pa bo v prihodnjih dneh opravil zdravniški pregled in se predstavil svojim novim navijacem. Obradovic je v majici Partizana zbral 54 nastopov, prebil pa se je tudi do izbrane vrste Srbije, za katero je doslej odigral že 8 tekem. Srbski branilec je že deveta okrepitev Zaragoze, ki je po nepricakovanem izpadu iz prvoligaške drušcine v sezoni 2007/08 sestavila nadvse ambiciozno zasedbo, v kateri bodo v letošnji sezoni med drugimi nastopali tudi Argentinec Juan Pablo Carizzo, Hrvat Marko Babic, Anglež Jermaine Pennant in Nigerijec Uche.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Hearts sodi med najboljše škotske klube vseh casov, glede na uspehe in osvojene lovorike pa sta pred njim le velikana iz Glasgowa, kluba Celtic in...

Sanje so se uresnicile
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje