Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Želim si, da bi Slovenija dosegla pozitiven rezultat, na stavi pa sem vpisal 2:0 za Belorusijo. Upam, da ne bom imel tako prav kot za gostovanje v Sofiji, ko sem uganil poraz z 0:3 in sem s tem zaslužil 144.000 tolarjev.
Andrej Stare
29. julij 2009
 NATISNI
Potrjeno: Arbeloa v Real Madrid
Miran Zore (foto: Getty Images)

Španski reprezentant Alvaro Arbeloa je zdaj resnicno tik pred tem, da postane nogometaš Reala iz Madrida. Oba kluba sta se dogovorila.

V bistvu je bilo vse skupaj zgolj formalnost, pa vseeno. Iz Liverpoola so danes sporocili, da so se z Realom iz Madrida dogovorili za prestop španskega reprezentanta Alvara Arbeloe. "Z Realom iz Madrida smo se dogovorili za prestop Alvara Arbeloe, katerega caka zdravniški pregled," so zapisali na uradni spletni strani Livepoola. 26-letni Arbeloan se bo tako vrnil v klub, kjer je tudi zacel svojo kariero. Pri Liverpoolu zanj sedaj ni vec prostora, kajti trener Rafael Benitez je pred kratkim v klub iz Portsmoutha pripeljal Glena Johnsona.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Liverpool je pred dvema letoma v dramaticnem finalu v Istanbulu po streljanju enajstmetrovk ugnal AC Milan, v taisti sezoni pa so Redsi v domacem prv...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje