Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Teet Allas je dosegel oba zadetka za Estonijo na tekmi proti sloviti reprezentanci Andore
Andrej Stare
17. julij 2009
 NATISNI
Manucho v Španijo
Anže Zajic (foto: Getty Images)
Manuchu Manchester United ni usojen. Zanj je odigral zgolj eno tekmo. Reprezentant Angole se zdaj seli v Španijo, kjer bo igral za Valladolid.

Angolski reprezentant Mateus Alberto Contreiras Goncalves, ki je nogometni javnosti precej bolje poznan pod vzdevkom Manucho, se iz Anglije seli v Španijo. 26-letni napadalec je bil doslej clan Manchester Uniteda, a je v minuli sezoni kot posojen igral za Hull City. Nekateri so pricakovali, da se bo predvsem zaradi odhoda Cristiana Ronalda in Carlosa Teveza zdaj vrnil na Old Trafford in tam tudi ostal, toda Alex Ferguson mu je ocitno prižgal zeleno luc za dokoncen odhod iz kluba. Manucho si je hitro našel novega delodajalca, potem ko se je za sodelovanje dogovoril s španskim prvoligašem Valladolidom - financne podrobnosti prestopa še niso znane. Manucho se od Manchester Uniteda poslavlja po vsega eni odigrani ligaški tekmi, je pa kot posojen nekaj casa nosil tudi dres Panathinaikosa, za katerega je na sedmih tekmah zabil štiri gole.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Dandanes se zdi žreb skupin v Ligi prvakov in velikih mednarodnih turnirjih kot dobro utecena rutina, vendar pa leta 1982 temu še zdalec ni bilo tako...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje