Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Samo cu ljencariti, da mi se mišici pretvore u špek!
Eduardo Da Silva
21. januar 2009
 NATISNI
Edmilson se je vrnil domov
Damjan Tratnik

Nekdanji brazilski reprezentant Edmilson je pospravil kovcke in zapustil španski Villarreal, pri katerem je bil obsojen na vlogo rezervista.

Brazilec Edmilson se je po izteku lanske sezone z velikimi pricakovanji preselil v Villarreal, kjer je želel obuditi svojo kariero, zgodilo pa se je ravno obratno. Nekdanji brazilski reprezentant in clan zmagovite zasedbe Barcelone iz leta 2006 je pri rumeni podmornici obsedel na klopi za rezervne igralce. Trener Manuel Pellegrini nanj ni racunal, zato je Edmilson pobral šila in kopita ter se po dobrem desetletju vrnil domov, kjer bo naslednji dve leti in pol nastopal za Palmeiras iz Sao Paula. "Nisem vec star 20 let. Sem v letih, ko lahko marsikaj dam, zagotovo pa ne bom cakal na svojo priložnost kot nekoc. Še vedno želim igrati za brazilsko reprezentanco," je povedal Edmilson. Dvaintridesetletni defenzivni igralec sredine igrišca je že druga odmevna okrepitev Palmeirasa v zimskem prestopnem roku, saj se je v vrste tega kluba preselil tudi veliki up Keirrison iz Coritibe.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Da je v Argentini nogomet obcutno vec kot zgolj šport, ni nic novega. V tej z nogometom obnoreli južnoameriški državi brcanje žoge vecini pomeni smis...
Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje