Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 19 maj 2019
Ko sem v drugem krogu proti Gorici dobil priložnost, sem jo zagrabil z obema rokama. Nisem se obotavljal, treme ni bilo. Rekel sem si, da je to tekma, kot je vsaka druga. Tudi takratni trener Branko Oblak mi je rekel, naj branim, kakor znam. 'Ce boš naredil napako, bodo krivi drugi,' mi je takrat dejal in mi vlil samozavesti.
Jan Oblak
27. avgust 2008
 NATISNI
Aduriz iz Bilbaa na Mallorco
Damjan Tratnik
Baskovski napadalec Aritz Aduriz je zapustil vrste Athletica iz Bilbaa in se za pet milijonov evrov preselil k Mallorci, kjer bo zamenjal Daniela Guizo.

Mallorca je našla zamenjavo za prvega strelca v minuli sezoni Daniela Guizo, ki se je pred mesecem dni za 17 milijonov evrov preselil k turškemu Fenerbahceju. Za zadetke bo zdaj zadolžen 27-letni Aritz Aduriz, ki se je z Mallorco podpisal štiriletno pogodbo in postal že dvanajsti novinec v vrstah balearskega prvoligaša. "Hvalažen sem Mallorci za izkazano zaupanje. Glede na to, da bo dosežek Guize težko ponoviti, bi bil zadovoljen že s približno 15 zadetki," je povedal Aduriz, ki je na 85 tekmah v majici Athletica zabil 22 zadetkov. V prihodnji sezoni bo v napadu sodeloval z Gvinejcem Alhassano Keitajem, ki se je na Mallorco preselil iz Al Ittihada.
 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Pujsi so pred leti tako zelo zagodli nizozemskemu amaterskemu klubu VV Putbroek, da ta domacih tekem nekaj casa sploh ni mogel igrati na svoji nog...

Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje