Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Naš nogomet je cuden - Rudonja je najboljši pri Olimpiji, Pavlin je najboljši pri Olimpiji pri teh letih. Kaj so predstavljali pred šestimi, sedmimi leti? Danes so najboljši. Da ne govorim o Jagodi (Ostercu) iz Gorice. Ce pa se spomnimo, kako je igral za reprezentanco in da ga nikjer ni bilo, vemo, da je nogomet res nazadoval, da ti, ki so prej igrali, enostavno izstopajo. In to ni dobro.
Brane Oblak
8. avgust 2008
 NATISNI
Uradno: Reyes pri Benfici
Jure Bohoric (foto: Getty Images)

Jose Antonio Reyes, nadarjeni španski nogometaš, ki pa v zadnjem casu nikakor ne najde stare forme, bo kariero nadaljeval na Portugalskem pri Benfici.

Pred leti eden najbolj obetavnih mladih nogometašev na Stari celini Jose Antonio Reyes se spet seli. Potem ko je pred dvema letoma iz angleškega prvoligaša Arsenala odšel k španskemu velikanu Realu, lani pa okrepil Atletico, se je sedal podal še na Portugalsko, kjer bo vsaj eno sezono nosil dres Benfice. Klub iz Lizbone si je 24-letnika sposodil za naslednjih 12 mesecev, ima pa tudi možnost, da ga naslednje leto dokoncno odkupi. "Z Benfico želim postati portugalski prvak, saj je moja velika strast osvajanje lovorik. Benfica je odlicen klub, ki v zadnjem casu kupuje zelo dobre nogometaše. Vsem navijacem želim na igrišcu pokazati, zakaj so se odlocili tudi zame," je po sklenitvi prestopa povedal nekdanji nogometaš Seville. Benfica je že sedaj odkupila 25 odstotkov njegove pogodbe, za to pa je odštela 2.65 milijona evrov. Koliko bo morala v primeru, da si bo lastila še preostalih 75 odstotkov, ni znano.

 NATISNI    
Vrocina onesposobila danskega selektorja
Tudi Nani brez SP
Robben gre na SP!
Nemcija premocna za Bosance
Zickler bo še vztrajal
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Leta 1994 je navijac West Ham Uniteda Steve Davies doživel nekaj nepozabnega - dobil je priložnost za igranje v dresu svojega priljubljenega kluba...

Legendarni Alcídes Ghiggia
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje