Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sreda, 3 junij 2020
V Anglijo se nisem prišel uciti jezika, pac pa sem prišel osvajati naslove.
Rafael Benitez
4. julij 2008
 NATISNI
Sinama-Pongolle pri Atleticu
Damjan Tratnik (foto: Getty Images)

Francoski napadalec Florent Sinama-Pongolle se je iz vrst Recreativa preselil k madridskemu Atleticu, s katerim je podpisal štiriletno pogodbo.

Mladi francoski napadalec Florent Sinama-Pongolle je uradno postal tretja okrepitev Atletica v letošnjem prestopnem roku. 23-letni nogometaš, ki je rojen v francoskem cezmorskem departmaju Reunionu, je v zadnjih dveh sezonah branil barve Recreativa iz Huelve, pri katerem se je izkazal z odlicnimi igrami, saj je na 68 tekmah skupaj zabil kar 22 zadetkov. Nekdanji clan Liverpoola je z Atleticom podpisal štiriletno pogodbo, višina odškodnine pa ni znana, a naj bi se gibala med osem in desetimi milijoni evrov. S prihodom Siname-Pongolleja so pri Atleticu koncno rešili vprašanje tretjega napadalca, vendar pa s tem nakupov še ni konec. Že prej sta se na stadion Vicente Calderon preselila ceški branilec Tomas Ujfaluši in Nizozemec John Heitinga, v prihajajocih dnevih pa naj bi se dokoncno v Madrid preselila tudi vratar Lyona Gregory Coupet in nekdanji vezist Porta Paulo Assunciao.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ameriška Samoa je na lestvici Mednarodne nogometne zveze (FIFA) trenutno ena od devetih držav, ki nima niti ene tocke in zaseda šele skromno 199. ...

Intervju: Robert Prosinecki
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje