Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
Vojskovodja nikoli ne zapušca ekipe in ostane. Sam ne bom odstopil, o moji prihodnosti pa ne vem povedati veliko.
Branko Oblak
6. junij 2008
 NATISNI
Giovani v Tottenham
Damjan Tratnik

Mladi up Barcelone Giovani dos Santos je tudi uradno postal novi nogometaš londonskega Tottenhama, ki je zanj placal šest milijonov evrov odškodnine.

Prenova na Nou Campu se nadaljuje. Po Edmilsonu ter Gianluci Zambrotti se je od Barcelone poslovil tudi 19-letni Mehican brazilskih korenin Giovani dos Santos, ki je v letošnji sezoni sploh prvic nastopil v clanski ekipe Barcelone. Skupaj je zbral deset nastopov in zabil tri zadetke, prav vse pa je dosegel v zadnjem  krogu, v katerem je Barcelona v gosteh Murcio ugnala s 5:3. Barcelona je za mehiškega reprezentanta iztržila šest milijonov evrov, odškodnina pa lahko naraste na 11 milijonov, ki so odvisni od števila nastopov in zadetkov v majici njegovega novega kluba. Barcelona je prav tako zadržala možnost, da je v primeru novega prestopa v naslednjih dveh sezonah upravicena do 20 odstotkov vrednosti posla, po drugi sezoni pa bodo Katalonci upraviceni še do desetih odstotkov vrednosti morebitnega transferja. Ceprav je Giovani v letošnji sezoni igral bolj obrobno vlogo, je njegova prodaja vendarle presenetila navijace Barcelone, saj so še pred leti nekdanjega velikega upa mladinskega pogona kluba videli kot enega od nogometašev z dolgorocno prihodnostjo pri klubu. Preseneca tudi razmeroma nizka odškodnina za nogometaša, ki je pred leti na svetovnem prvenstvu do 17 let s svojimi igrami ocaral ves svet.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Zgodba danes enega najbolj uspešnih brazilskih klubov vseh casov Flamenga se je zacela z - veslanjem! Klub so namrec leta 1895 ustanovil...

Z nogometom je kot z novinarji
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje