Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 25 maj 2019
Še enkrat lahko recem le, da mi je zelo žal. Kaj naj recem drugega? Ne morem se ubiti.
Ermin Šiljak
30. januar 2008
 NATISNI
Šved Wilhelmsson v Deportivo
Damjan Tratnik

Švedski reprezentant in nogometaš angleškega Boltona Christian Wilhelmsson bo konca letošnje sezone branil barve španskega prvoligaš Deportiva iz La Corune.

Španski prvoligaš Deportivo iz La Corune, ki se v letošnji sezoni krcevito bori za obstanek med najboljšimi, bo konca letošnje sezone mocnejši za švedskega reprezentanta Christiana Wilhelmssona, ki se v Španijo seli iz angleškega Boltona. 28-letni Šved bo v Španiji šest mesecev igral kot posojen nogometaš angleškega kluba, Deportivo pa po izteku tega obdobja ne bo imel možnosti odkupa njegove pogodbe. Vodstvo Deportiva je dalj casa iskalo okrepitev na sredini igrišca, Wilhelmsson pa naj bi povsem ustrezal zaželjenim karakteristikam. "Gre za delovnega nogometaša, katerega odlikujejo hitrost, dinamika in nos za doseganje zadetkov," so ob predstavitvi povedali predstavniki kluba iz Galicije. Wilhelmsson je svojo športno pot zacel pri domacem Mjällbyju, kasneje pa ga je pot zanesla k Stabaeku, Anderlechtu, Nantesu in za pol sezone celo k italijanski Romi.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Ce mislite, da je delo nogometnega sodnika enostavno, se še kako motite. V preteklosti smo že porocali, kako so morali bežati pred pobesnelimi navija...
Ekskluzivno: Hugo Lloris
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje