Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 30 maj 2020
In tukaj je dokaz, da Van Basten ne vodi nikakršne rasisticne politke. Nizozemci imajo celo enega crnca v zacetni enajsterici.
Božo Sušec
18. januar 2008
 NATISNI
Paunovic se vraca v Španijo
Damjan Tratnik

Nekdanji nogometaš španskega prvoligaša Atletica iz Madrida in Getafeja Veljko Paunovic se po dveletni avanturi v Rusiji vraca v Španijo k Almerii.

Srbski napadalec Veljko Paunovic se po dveh letih igranja pri ruskemu Rubinu iz Kazana vraca v deželo, kjer je preživel najvecji del svoje kariere. Nogometaš, ki je zrasel pri beograjskemu Partizanu, je s prvoligašem iz Almerie podpisal dve in pol letno pogodbo in tako po Brazilcu Guilhermeju postal že druga okrepitev andaluzijskega kluba, ki se je lani prebil v prvo ligo. 30-letni Paunovic se v Rusiji ni najbolje znašel, s klubom iz Kazana pa se je sporazumno dogovoril za razveljavitev pogodbe. Paunovic je že pri 18-ih letih prispel v Španijo, kjer je svojo kariero zacel pri madridskemu Atleticu, pot pa ga je kasneje zanesla tudi v Mallorco, Oviedo in Tenerife.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Trd komunisticni režim je v vzhodni Evropi dostikrat od klubov zahteval, naj spremenijo svoje ime. Vse lepo in prav, a primer iz Romunije govori o pr...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje