Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje torek, 23 julij 2019
Po mojem bi morali Keka po neuspešnih kvalifikacijah za Euro zamenjati. Zavrl ga je pustil, ker je zelo pameten predsednik. Ker je vedel, da bo šel v Maribor igrati in da rabi tam enega Mariborcana na klopi. Zato ga je zadržal.
Brane Oblak
18. januar 2008
 NATISNI
Paunovic se vraca v Španijo
Damjan Tratnik

Nekdanji nogometaš španskega prvoligaša Atletica iz Madrida in Getafeja Veljko Paunovic se po dveletni avanturi v Rusiji vraca v Španijo k Almerii.

Srbski napadalec Veljko Paunovic se po dveh letih igranja pri ruskemu Rubinu iz Kazana vraca v deželo, kjer je preživel najvecji del svoje kariere. Nogometaš, ki je zrasel pri beograjskemu Partizanu, je s prvoligašem iz Almerie podpisal dve in pol letno pogodbo in tako po Brazilcu Guilhermeju postal že druga okrepitev andaluzijskega kluba, ki se je lani prebil v prvo ligo. 30-letni Paunovic se v Rusiji ni najbolje znašel, s klubom iz Kazana pa se je sporazumno dogovoril za razveljavitev pogodbe. Paunovic je že pri 18-ih letih prispel v Španijo, kjer je svojo kariero zacel pri madridskemu Atleticu, pot pa ga je kasneje zanesla tudi v Mallorco, Oviedo in Tenerife.

 NATISNI    
Pedro in Xavi podaljšala z Barco
Guardiola mora placati
Španija v odlicni formi
Higuain podaljšal z Realom
Afera s premijami tudi v Španiji
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Reprezentanca Trinidada in Tobaga je najmanjša udeleženka svetovnega prvenstva v zgodovini nogometa. Ta otoška država v južnem Karibskem morju s k...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje