Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Beseda jebiga je najboljša beseda v hrvaškem jeziku.
Slaven Bilic
8. junij 2010
 NATISNI
Južne Afrike se bomo hitro navadili
Klemen Kos (foto: Danijel Matijaško)

Napadalec slovenske izbrane vrste Zlatan Ljubijankic je tako kot vecina reprezentantov prevzet nad odlicnimi pogoji in ustrežljivostjo gostiteljev svetovnega prvenstva.

Klemen Kos za Nogomanio poroca iz:
JUŽNE AFRIKE 


Zlatan, za vami je prvi dan v Južni Afriki. Ste že uredili svoje misli in obcutke?
Obcutki so seveda odlicni in na vsakem koraku je moc videti, da je vse pripravljeno za to veliko tekmovanje. Vsi skupaj smo dobili obcutek, da se pripravlja nekaj velikega, res pa je, da v tem casu kaj dosti Južne Afrike in Johannesburga še nismo spoznali. Sicer pa je Afrika zagotovo drugacna. Toplo je tudi, ko je zima, ljudje so zelo prijazni, tako da res nimamo nobenih pripomb.

Danes smo lahko videli, da prebivate v zares idilicnih razmerah. Kako se sami osebno pocutite v Hyde Parku?
Zveza si nedvomno zasluži vse pohvale, saj je opravila zares veliko delo. Trenutno je prav vse na vrhunskem nivoju, zato se bomo lahko kakovostno pripravili na prvo tekmo.

Kako vam laska vsa pozornost, ki ste je deležni v teh dneh?
Še nikoli nismo bili na takšnem dogodku in res se je kar malce težko navaditi na to, da je prav vse podrejeno nam in našim željam. Preprican sem, da se bomo življenja v Južni Afriki hitro navadili, najbolj pomembno pa je, da imamo mir in da lahko dobro treniramo.

Kako bi opisali svojih zadnjih 24 ur?
Vec ali manj smo pocivali, saj je bila za nami dolga in naporna pot. Pravi obcutki še pridejo, saj smo kot receno zadnji dan z izjemo lažjega treninga v celoti namenili relaksaciji.

Pa poškodba?
Precej bolje je. Dobil sem mocan udarec v zadnjico in imam še vedno oteklino, vendar pa sem preprican, da bo naša zdravniška ekipa to uredila. Bil sem precej razocaran, saj sem komaj cakal na priložnost, da zacnem srecanje, a sem nato moral tekmo koncati že po 10 minutah. Tak je pac nogomet, a k sreci z mano ni bilo nic hujšega.

 NATISNI    
Robben bo igral proti Danski
Brazilci so se naucili kletvic
Nemir v francoski reprezentanci
Ilic: Angleži, pricakujte težave
Angleški obožuje kartone
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Pred casom so morali nogometaši brazilskega kluba Fluminense predcasno koncati enega od treningov, ki so ga opravili v telovadnici. Sredi vadbe jih j...
Intervju: Zlatko Zahovic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje