Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Švica mora dati gol, ce hoce mirno do konca igre pripeljati tekmo.
Miran Pavlin
5. junij 2010
 NATISNI
Stoodstotno, da bo stoodstotno
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Reprezentancni napadalec Zlatko Dedic je zadovoljen po tekmi z Novo Zelandijo, saj je bila utrujenost ocitna. Toda ko bo potrebno, bodo mišice sveže.

Zlatko Dedic, akter zadetka, ki je novembra lani Slovenijo odpeljal na svetovno prvenstvo, se v petek zvecer med strelce ni vpisal, a je kljub temu prispeval svoj delež k zmagi naše reprezentance nad Novo Zelandijo. Primorec je obracun sicer zacel na klopi za rezerve, s katere pa se je dvignil že po dobrih desetih minutah, saj je moral zamenjati poškodovanega Zlatana Ljubijankica. To, da je bil tokrat med rezervisti, nogometaša Bochuma ni razocaralo, saj je dejstvo, da je imel pred obracunom nekaj težav z bolecinami v stegenski mišici, prav tako je po koncu izrazil prepricanje, da bo slovenska izbrana vrsta v Južni Afriki še boljša kot je bila. "Tokrat se je vsekakor videlo v naši igri, da smo nekoliko utrujeni. Kljub temu smo slavili s 3:1 proti mocni Novi Zelandiji, kar nazorno prica o tem, da smo v dobri formi in dobri telesni pripravljenosti. Toda bomo še boljši. Stoodstotno sem preprican, da bomo stoodstotno nared za boj, ko se bo zacelo zares s tekmo proti Alžiriji," je navijacem obljubil Koprcan in dodal: "Casa za to, da formo izpilimo do maksimuma, imamo še dovolj, pravzaprav natanko teden dni. Toda glavnino dela smo opravili že v Brunicu, kjer smo imeli zares enkratne pogoje za delo. Trenirali smo v miru, vse je bilo na najvišji možni ravni. In da smo dejansko svojo nalogo opravili odlicno, se je videlo tudi proti Novi Zelandiji. Slednja je bila zares pravi test, saj smo morali tako dobro igrati kot se tudi dobro boriti z robustnimi nasprotniki. Nekaj podobnega nas caka tudi proti Alžiriji, zato je bila ta tekma še toliko bolj koristna za nas."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Romario je v svetu nogometa poznan kot kontroverzni nogometaš, ki nikoli ni izbiral besed, ko so ga novinarji vprašali za mnenje. Tak je sedaj, ko je...
Kerlon - genij ali zabavljac?
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje