Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Pricakoval sem, da je Ljupko Petrovic velik trener in clovek, a se je izpostavilo, da je majhen trener in še manjši clovek. Oba govoriva srbsko, bila sva v Bolgariji, pa me niti enkrat ni vprašal, kako kaj žena ali otrok. Sploh se ni pogovarjal z mano, kar me je prizadelo. O predsedniku Litexa bi pa lahko napisal knjigo, ki ne bi imela nic skupnega z nogometom.
Aleksandar Rodic
5. junij 2010
 NATISNI
Kek: Dobili, kar smo potrebovali
Miran Zore (foto: Danijel Matijaško)
Matjaž Kek je dobil, kar je želel. Prijateljska tekma z Novo Zelandijo mu je ponudila še zadnje odgovore na nekatera vprašanja. Splošen vtis selektorja: dobra tekma in zaslužena zmaga.

Selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek je bil z videnim na prijateljski tekmi v Mariboru zadovoljen. Precej bolj kot pred dnevi, ko je Slovenija mukoma premagala prakticno neznanega italijanskega tretjeligaša. Splošen vtis: dobili smo, kar smo iskali. "Fantom cestitam za zmago. To je to, tocno to sem pricakoval. Nasprotnik je dokazal, da ni naiven in vesel sem, da so moji igralci pokazali takšno željo. Mislim, da smo dobili to, kar smo potrebovali. Naša zmaga nocoj ni bila niti v enem trenutku pod vprašajem," je uvodoma dejal selektor in se zahvalil tudi številcnim navijacem, ki so se v Mariboru poslovili od reprezentance: "Najlepša hvala navijacem. Vzdušje je bilo fantasticno. V Afriko odhajamo samozavestni, vemo, kaj moramo storiti. Videl sem nekatere stvari, ki jih moramo še popraviti. V drugem polcasu smo malce popustili, kar je razumljivo. Vesel sem, da smo preživeli brez hujših poškodb. Za nami so sicer naporne priprave, ki so jih malce zmotile številne obveznosti. Razumem, da želijo biti vsi z nami, vendar je to malce motilo ritem priprav."

Z vsem ni bil zadovoljen
Najvec težav je imela proti Novi Zelandiji zadnja vrsta, predvsem ob visokih žogah. "Obramba je nocoj imela nekaj težav, dolocene stvari, o katerih z mediji seveda ne bom razglabljal, mi niso bile najbolj všec. Za to pa tudi so takšne tekme, prav je, da smo na dolocene stvari opozorjeni. Lahko recem, da sem pricakoval prav takšno tekmo," je dodal Kek, ki navadno sicer ne izpostavlja nikogar od igralcev, tokrat pa je naredil izjemo in na vprašanje novinarja odgovoril s pohvalo na racun tokrat dobro razpoloženega Milivoja Novakovica: "Mišo je pred kratkim dobil nove kopacke (smeh, op.p.). Prekinitvam so med pripravami posvetili kar nekaj casa. Vidim, da smo lahko preko njih izjemno nevarni."

 
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Reprezentanca Trinidada in Tobaga je najmanjša udeleženka svetovnega prvenstva v zgodovini nogometa. Ta otoška država v južnem Karibskem morju s k...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje