Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Ko grem v Split, sem tam car. Vsi hocejo z mano govoriti, kako je bilo vcasih, ceprav se meni to ne ljubi vec. V Nemciji me zdaj ne poznajo vec toliko, saj sem plešast, prej sem imel dolge lase. Ce kakšni Nemci sem pridejo, pa vcasih - predvsem v gostilni na Brinju - kar ne morejo verjeti, da jem zraven njih. A morajo biti moj letnik ali pa malo mlajši.
Brane Oblak
4. marec 2010
 NATISNI
Zamenjan zaradi poškodbe
Miran Zore (foto: SPS)
Boštjan Cesar je sam zaprosil za menjavo, ker je zacutil bolecine v stegenski mišici. Branilec Grenobla zmago nad Katarjem pozitivno ocenjuje.

Ne z glavo, kot smo ga vajeni, Boštjan Cesar je na sinocnji prijateljski preizkušnji proti Katarju zadetek zabil z nogo. Z vole udarcem, ce smo natancni. Preko odlocnega branilca francoskega Grenobla nemocni katarski nogometaši niso mogli, v dvoboju z njim so milo receno "odleteli". Cesar je v paru s tokrat malce manj zanesljvim Markom Šulerjem še pred koncnim strelom koncal prakticno vsak napad Katarja. Selektor Matjaž Kek je stebra naše obrambe z igrišca poslal v 78. minuti, ko je Cesar prosil za menjavo, zacutil je namrec bolecine v stegenski mišici. Namesto njega je priložnost dobil novinec Dejan Kelhar. "Za menjavo sem prosil, ker sem zacutil bolecine v stegenski mišici. Želel sem prepreciti kaj hujšega. Kar se tekme tice smo kar dobro opravili. Pomembno je, da smo se spet dobili, svetovno prvenstvo se namrec nezadržno bliža. Odigrali smo dobro tekmo in zmagali povsem zasluženo," je pojasnil Cesar.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nizozemska velja za državo, kjer imajo ogromno težav z nasiljem navijacev. Ti se pretepajo tudi takrat, kadar ni tekem, zgodilo pa se je že, da so se...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje