Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 27 januar 2022
Nekoc sem bil blizu Olimpije, a si nisem hotel postrici las. Pac sem bil bolj upornik brez razloga, a samo kot igralec.
Slaviša Stojanovic
4. marec 2010
 NATISNI
Dedic: Vstopnice so bile predrage
Miran Zore (foto: SPS)
Zlatko Dedic, ljubljenec slovenskih navijacev, sinoci ni bil prevec zadovoljen. Napadalec Bochuma obžaluje, da stadion Ljudski vrt ni bil poln.

Ce kdo, potem zna Zlatko Dedic zaigrati na krilih navijacev. To je dokazal že mnogokrat, nenazadnje tudi na povratni tekmi dodatnih kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Rusiji, ki jo je odlocil in Slovenijo drugic v njeni zgodovini popeljal na svetovno nogometno prvenstvo. Sinoci "dvanajstega igralca" Slovenija ni imela, z vsem spoštovanjem do dobrih štirih tisocic navijacev, ki jih relativno visoka cena vstopnic (20 evrov za vstopnice prve kategorije) ni odvrnila od ogleda tekme v živo. Igralci, ki so neverjeten uspeh, kar uvrstitev na SP nedvomno je, dosegli tudi po zaslugi navijacev, so številcnejšo podporo proti resda nekonkurencnemu Katarju pogrešali. "Najprej hvala vsem navijacem, ki so nocoj prišli na stadion. Razocaran sem, ker so bila karte za to tekmo relativno drage, po mojem mnenju bi moral biti vstop ali brezplacen ali pa bi morale biti karte na prodaj po simbolicni ceni," je v mešani coni po koncu tekme novinarjem hitel razlagati Dedic, ki sicer nikdar ne razglablja o stvareh, ki se ne ticejo igrišca. Sinocna izjema zgovorno prica o njegovem nezadovoljstvu. "Lahkih tekmecev v nogometu ni, tudi Katar ni bil lahek nasprotnik. Proti takšnim ekipam je pomembeno hitro doseci zadetek in nam je to uspelo. Nato smo igrali po naših notah, škoda le, da smo prejeli zadetek, vendar je bil prosti strel res dobro izveden. Prikazali smo dobro igro in seveda zasluženo zmagali," pa je igro in rutinsko zmago slovenske reprezentance pokomentiral Dedic.  

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Najvec golov na eni tekmi slovenske reprezentance so gledalci videli leta 1996, ko je bila ceta takratnega selektorja Zdenka Verdenika v La Vallet...

Ekskluzivno: Stevan Jovetic
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje