Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 3 julij 2020
Bramall Lane je duša angleškega nogometa. Navijaci so velicastni, ko vzklikajo Fuck off, Mourinho.
Jose Mourinho
4. marec 2010
 NATISNI
Dedic: Vstopnice so bile predrage
Miran Zore (foto: SPS)
Zlatko Dedic, ljubljenec slovenskih navijacev, sinoci ni bil prevec zadovoljen. Napadalec Bochuma obžaluje, da stadion Ljudski vrt ni bil poln.

Ce kdo, potem zna Zlatko Dedic zaigrati na krilih navijacev. To je dokazal že mnogokrat, nenazadnje tudi na povratni tekmi dodatnih kvalifikacij za svetovno prvenstvo proti Rusiji, ki jo je odlocil in Slovenijo drugic v njeni zgodovini popeljal na svetovno nogometno prvenstvo. Sinoci "dvanajstega igralca" Slovenija ni imela, z vsem spoštovanjem do dobrih štirih tisocic navijacev, ki jih relativno visoka cena vstopnic (20 evrov za vstopnice prve kategorije) ni odvrnila od ogleda tekme v živo. Igralci, ki so neverjeten uspeh, kar uvrstitev na SP nedvomno je, dosegli tudi po zaslugi navijacev, so številcnejšo podporo proti resda nekonkurencnemu Katarju pogrešali. "Najprej hvala vsem navijacem, ki so nocoj prišli na stadion. Razocaran sem, ker so bila karte za to tekmo relativno drage, po mojem mnenju bi moral biti vstop ali brezplacen ali pa bi morale biti karte na prodaj po simbolicni ceni," je v mešani coni po koncu tekme novinarjem hitel razlagati Dedic, ki sicer nikdar ne razglablja o stvareh, ki se ne ticejo igrišca. Sinocna izjema zgovorno prica o njegovem nezadovoljstvu. "Lahkih tekmecev v nogometu ni, tudi Katar ni bil lahek nasprotnik. Proti takšnim ekipam je pomembeno hitro doseci zadetek in nam je to uspelo. Nato smo igrali po naših notah, škoda le, da smo prejeli zadetek, vendar je bil prosti strel res dobro izveden. Prikazali smo dobro igro in seveda zasluženo zmagali," pa je igro in rutinsko zmago slovenske reprezentance pokomentiral Dedic.  

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Z legendarnim angleškim nogometašem Paulom Gascoigonom so povezane številne zanimive zgodbice, ena od teh pa sega tudi v leto 1988, ko je Gascoigne s...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje