Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje cetrtek, 9 julij 2020
Tukaj je tudi Cimerotic in takrat, ko ima on svoj dan, je boljše, da nisi zraven, ker bo naredil totalnega norca iz tebe.
Jasmin Handanovic
4. marec 2010
 NATISNI
Koren: Simic ni korekten
Miran Zore (foto: SPS)
Kapetan slovenske reprezentance Robert Koren ni bil najbolj zadovoljen, ker je zapravil enajstmetrovko, kljub temu pa meni, da je splošen vtis s sredine tekme dober.

Robert Koren je v zadnjih dneh vodil slovensko nogometno reprezentanco oziroma njen igralski del, kajti vedeti moramo, da reprezentanco ne tvorijo izkljucno nogometaši. Pa vendar, reprezentanti so bili zaradi razhajanja s predsednikom Nogometne zveze Slovenije (NZS) Ivanom Simicem, kateremu ocitajo, da se ni držal dogovora, enotni v svojih zahtevah po delitvi nagrad za uvrstitev na svetovno prvenstvo. V luci teh dogajanj je Slovenija v sredo zvecer odigrala prijateljsko tekmo s Katarjem in jo prepricljivo dobila, kar je Korena zadovoljilo, ne pa tudi zapravljena enajstmetrovka. "Zmagali smo zasluženo, res pa je, da bi lahko zabili še kakšen zadetek vec. Mislim, da smo dokazali, da smo v tem trenutku dobro pripravljeni. Glede enajstmetrovke sva se z Novakovicem dogovorila, da jo bom izvajal jaz, vendar sem slabo streljal," je po tekmi dejal Koren, ki s predsednikom NZS Simicem še ni razcistil nesoglasij. "Predsednik naj raje manj govori in predvsem vec dela. Pogodbo smo podpisali, toda to ne pomeni, da smo zadovoljni. Predsednik je pokazal premalo spoštovanja do vseh nas," je še dodal Koren, ki bo ocitno v prihodnjih tednih in mesecih še naprej trdno stal za stališci ekipe, ki se s tem, kar je dobila, ocitno še vedno ne strinja.


Enajstmetrovko bi moral izvajati Milivoje Novakovic, a je bil dogovor takšen, da jo izvede Robert Koren.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Spolna industrija in nogomet se zdita iz leta v leto bližje. Na minulem svetovnem prvenstvu v Nemciji so sex-shope preplavili vibratorji z motivi jun...
Ekskluzivno: Ilija Petkovic
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje