Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Ne vidim rešitve. Razen, ce bi od nekje prišel dedek Mraz.
Dane Jošt
2. marec 2010
 NATISNI
Šuler: Nic nas ne more razbiti
Miran Zore (foto: SPS)

Marko Šuler priznava, da o katarski reprezentanci ne ve (še) nicesar. Korošec je odlocen nadaljevati tam, kjer je reprezentanca koncala zadnje kvalifikacije.

Matjaž Kek je za sredino prijateljsko tekmo s Katarjem v obrambno vrsto vnesel nekaj malega svežine, prvic je namrec vpoklical Sloveniji manj znanega Dejana Kelharja, nekdanjega nogometaša Celja, ki trenutno igra v Belgiji, kjer je clan Cercle Bruggeja. To pomeni, da bo Kelharja v sredo prvic bržkone tudi preizkusil, vseeno pa prvi izbiri v centralni obrambi (Kelhar lahko po potrebi igra tudi na boku) ostajata izkušena legionarja Boštjan Cesar in Marko Šuler. Slednji je izvrstno pripravljen, kar v letošnji sezoni dokazuje pri svojem Gentu, ki je januarja zavracal ponudbe, ki so za dolgolasega Korošca prihajale na naslov kluba. Šuler priznava, da cuti utrujenost, vendar to ne pomeni, da za sredo ne bo nared. "Malce sem utrujen, prevec je bilo vsega. V prihodnje bom moral biti malo bolj previden in se bolj posvetiti regeneraciji," je dejal Šuler, ki pa se vseeno ne pritožuje. "Vse je tako kot je bilo doslej. Te tri dni moramo optimalno izkoristiti in dobro odigrati sredino tekmo. Recept za uspeh poznamo, samo nadaljevati moramo po tej poti. Z nasprotnikom se ne obremenjujemo, niti ga ne poznamo še najbolje, vendar sem preprican, da bomo ob pravem casu dobili prave informacije. S Katarjem se ne obremenjujemo. Pomembno je le, da odigramo tako kot znamo, da se zberemo in nadaljujemo tam, kjer smo koncali kvalifikacijski ciklus za svetovno prvenstvo," je dodal Šuler, ki podobno kot prakticno vsi njegovi soigralci poudarja enotnost, ki vlada v reprezentanci kljub ponedeljkovim dogodkom – nesoglasjem s predsednikom Nogometne zveze Slovenije (NZS) Ivanom Simicem. "Mi držimo skupaj in smo prava klapa. Mislim, da je ni stvari, ki bi nas lahko spravila narazen," je zakljucil Šuler. 

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Argentinci so morda za zmago na pomembni nogometni tekmi placali najvišjo ceno v zgodovini nogometa. Leta 1978 je Argentina za uvrstitev v drugi krog...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje