Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Naš nogomet je cuden - Rudonja je najboljši pri Olimpiji, Pavlin je najboljši pri Olimpiji pri teh letih. Kaj so predstavljali pred šestimi, sedmimi leti? Danes so najboljši. Da ne govorim o Jagodi (Ostercu) iz Gorice. Ce pa se spomnimo, kako je igral za reprezentanco in da ga nikjer ni bilo, vemo, da je nogomet res nazadoval, da ti, ki so prej igrali, enostavno izstopajo. In to ni dobro.
Brane Oblak
10. februar 2010
 NATISNI
Mavric: Želim si vecjo minutažo
Uredništvo (foto: Danijel Matijaško)

Matej Mavric se je za FIFA.com razgovoril o slovenski reprezentanci in njeni uvrstitvi na svetovno prvenstvo. "To je najvecji uspeh v karieri," pravi.

Matej Mavric, branilec slovenske reprezentance, je dal intervju za uradno spletno stran Mednarodne nogometne zveze (FIFA), tema pogovora pa je seveda bila prihajajoce svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki, na katerem bo nastopil tudi Slovenija. "Sijajen obcutek je, ko veš, da greš na svetovno prvenstvo," je uvodoma povedal branilec nemškega drugoligaša Koblenza in dodal: "Zame osebno je to najvecji uspeh v karieri. Težko je bilo. Nihce ni pricakoval, da nam bo šlo tako dobro. Od zacetka je bilo težko, še posebej, ker smo imeli veliko težav v obrambi. Scasoma smo to odpravili in se prebili vse do dodatnih kvalifikacij. Rusija je sicer izjemna reprezentanca, toda bili smo prepricani, da ob majhni pomoci srece lahko uspemo. Med seboj smo izjemno povezani, dihamo drug za drugega. To je osnova našega uspeha."

Komaj že caka SP
Matej Mavric je z žrebom skupine na SP zadovoljen. "Z žrebom sem izjemno zadovoljen, preprican sem, da se lahko prebijemo naprej. Ne bo lahko, vendar je zagotovo mogoce. Anglija je seveda favorit, vendar sta tudi ZDA in Alžirija mocni reprezentanci," je dejal Mavric, ki je še posebej poudaril, da je uvrstitev na svetovno prvenstvo za dvomilijonsko Slovenijo zaradi njene majhnosti še posebej velik dogodek: "Uvrstitev na SP je fantasticna stvar za nas, še posebej, ce vemo, da nas je samo dva milijona. Ce se ozrem nazaj, vidim, da nas je iz tekme v tekmo podpiralo vec ljudi. Pred letom dni me sploh ni bilo v reprezentanci. Težko mi je bilo, vendar sem si priboril mesto. Ne igram redno v prvi enajsterici, vem pa, da ekipo sestavlja vec kot zgolj 11 igralcev. Seveda bi si želel igrati še vec, vendar sem zadovoljen že s svojo sedanjo vlogo."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Argentinski branilec Mauricio Taricco je poskrbel za enega najhitreje koncanih sodelovanj s klubom v zgodovini nogometa. V Buenos Airesu rojeni no...

Rdeci vrag že 20 let
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje