Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 22 januar 2022
Ce hoceš biti zgolj najboljši nogometaš v stolpnici, imaš približno tako hudo konkurenco, kot ce se boriš za naslov svetovnega prvaka v marsikaterem drugem športu.
Goran Obrez
8. februar 2010
 NATISNI
Dodobra se bodo oznojili
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Gianluigi Buffon ni mnenja, da se bodo morali Italijani v kvalifikacijah za EP 2012 bati zgolj Srbije. Cuvaj mreže opozarja tudi na moc slovenske reprezentance.

Ceprav je za zdaj še neznanka, s kakšno reprezentanco bodo Italijani štartali v kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2012 (veliko število nosilcev igre je že pošteno v letih, zato gre pricakovati osip po svetovnem prvenstvu v Južni Afriki), pa ni skoraj nobenega dvoma, da bo tudi tedaj na golu stal Gianluigi Buffon. Slednji ima sicer v zadnjem casu nemalo težav z zdravjem, toda kadar redno igra za Juventus, je le redkokdo boljši od njega. In tega se še kako navedajo tudi navijaci Azzurrov, ki so leta 2006 naslov svetovnega prvaka slavili tudi po zaslugi odlicnih obrambi Buffona. "Ce se bomo želeli prebiti na evropsko prvenstvo, se bomo morali dodobra oznojiti," se je po žrebu v Varšavi slikovito izrazil 32-letni vratar, ki je doslej dres Italije oblekel že 100-krat, in nadaljeval: "Znašli smo se v težki skupini, najtežja nasprotnika pa bosta zagotovo srbska in slovenska reprezentanca. Pazljivi bomo morali biti tudi proti Severnim Ircem, ki so še kako neugodno, še zlasti doma."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Angleški klub Everton se lahko pohvali, da ima enega najbolj zanimivih vzdevkov na Otoku. Med navijaci so modri z Goodison Parka poznani kot The Toff...
Anglež je v Angliji manjšina
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje