Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje nedelja, 8 december 2019
Vem, da se v Italiji veliko pogovarjate o taktiki, toda to je zame prevec zapleteno. Zame je pomembno le to, da igramo dobro in napredujemo iz tekme v tekmo. Ni pomembna takticna postavitev, zanima me le to, kako igramo. Ali imamo dodatnega krilnega nogometaša oziroma dva centralna napadalca, to je hrana za novinarje. To me ne zanima.
Jose Mourinho
8. februar 2010
 NATISNI
Dodobra se bodo oznojili
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Gianluigi Buffon ni mnenja, da se bodo morali Italijani v kvalifikacijah za EP 2012 bati zgolj Srbije. Cuvaj mreže opozarja tudi na moc slovenske reprezentance.

Ceprav je za zdaj še neznanka, s kakšno reprezentanco bodo Italijani štartali v kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2012 (veliko število nosilcev igre je že pošteno v letih, zato gre pricakovati osip po svetovnem prvenstvu v Južni Afriki), pa ni skoraj nobenega dvoma, da bo tudi tedaj na golu stal Gianluigi Buffon. Slednji ima sicer v zadnjem casu nemalo težav z zdravjem, toda kadar redno igra za Juventus, je le redkokdo boljši od njega. In tega se še kako navedajo tudi navijaci Azzurrov, ki so leta 2006 naslov svetovnega prvaka slavili tudi po zaslugi odlicnih obrambi Buffona. "Ce se bomo želeli prebiti na evropsko prvenstvo, se bomo morali dodobra oznojiti," se je po žrebu v Varšavi slikovito izrazil 32-letni vratar, ki je doslej dres Italije oblekel že 100-krat, in nadaljeval: "Znašli smo se v težki skupini, najtežja nasprotnika pa bosta zagotovo srbska in slovenska reprezentanca. Pazljivi bomo morali biti tudi proti Severnim Ircem, ki so še kako neugodno, še zlasti doma."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Ce navijace nekdanjega angleškega velikana Nottingham Foresta pobarate, katerega nogometaša iz njihove zgodovine najbolj sovražijo, je odgovor že ...

Ekskluzivno: Daniel Bilos
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje