Nogomania Rubrika
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 13 julij 2020
V Italiji je vsak vikend priprtih toliko navijacev, kot se jih v Sloveniji zbere na šestih prvoligaških tekmah skupaj. Poglejte, dva od petih navijacev Celja sta zdaj prižgala bakle.
Igor E. Bergant
8. februar 2010
 NATISNI
Dodobra se bodo oznojili
Anže Zajic (foto: Getty Images)

Gianluigi Buffon ni mnenja, da se bodo morali Italijani v kvalifikacijah za EP 2012 bati zgolj Srbije. Cuvaj mreže opozarja tudi na moc slovenske reprezentance.

Ceprav je za zdaj še neznanka, s kakšno reprezentanco bodo Italijani štartali v kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2012 (veliko število nosilcev igre je že pošteno v letih, zato gre pricakovati osip po svetovnem prvenstvu v Južni Afriki), pa ni skoraj nobenega dvoma, da bo tudi tedaj na golu stal Gianluigi Buffon. Slednji ima sicer v zadnjem casu nemalo težav z zdravjem, toda kadar redno igra za Juventus, je le redkokdo boljši od njega. In tega se še kako navedajo tudi navijaci Azzurrov, ki so leta 2006 naslov svetovnega prvaka slavili tudi po zaslugi odlicnih obrambi Buffona. "Ce se bomo želeli prebiti na evropsko prvenstvo, se bomo morali dodobra oznojiti," se je po žrebu v Varšavi slikovito izrazil 32-letni vratar, ki je doslej dres Italije oblekel že 100-krat, in nadaljeval: "Znašli smo se v težki skupini, najtežja nasprotnika pa bosta zagotovo srbska in slovenska reprezentanca. Pazljivi bomo morali biti tudi proti Severnim Ircem, ki so še kako neugodno, še zlasti doma."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Dvanajst golov na trinajstih reprezentancnih tekmah je vsekakor dosežek, ki se ga ne bi sramoval prav nihce. Nekateri napadalci nikoli ne dosežejo dv...
Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje