Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje sobota, 7 december 2019
Bili smo absolutno boljši nasprotnik v polju, priigrali smo si kar nekaj priložnosti, Koper pa nam je dal tri gole brez ene prave priložnosti.
Edin Osmanovic
7. junij 2010
 NATISNI
Slovenci srecno prispeli
Uredništvo (foto: Getty Images)
Slovenska nogometna reprezentanca je v Južni Afriki! Po dolgem in napornem popotovanju so reprezentanti srecno pristali v Johannesburgu.

Po napornem poletu iz Brnika v Frankfurt in od tam naprej je slovenska nogometna reprezentanca srecno prispela v Južno Afriko. Nogometaši so za pot na Crno celino, kjer se bo v petek zacelo svetovno prvenstvo, potrebovali vec kot 13 ur, zato ne cudi, da so bili po prihodu v Johannesburg dodobra izmuceni. Po pristanku se je ceta selektorja Matjaža Keka odpravila v Hyde Park Southern Hotel, kjer bo imela bazo vsaj naslednje tri tedne. Kot zanimivost omenimo, da se je priznani tiskovni agenciji Reuters ob prihodu Slovenije pripetila že znana napaka - naše nogometaše so prekrstili kar v Slovake, selektorja Keka pa v Wladimirja Weissa. K sreci so zmoto hitro spoznali in se zanjo tudi opravicili nekaj minut kasneje.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Švedski nogometaš Michael Svensson je poskrbel za enega zanimivejših rekordov v angleškem nogometu. Branilec Southamptona je namrec zaradi hude po...

Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje