Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Z nogometom sem tako obseden, da sem kupil digitalno televizijo in spremljam tekme v vseh ligah, ki se jih da na televiziji ujeti. Ob tem se ves cas ucim, premišljujem, kako bi jaz postavil igro in nehote celo izvem, kje trenutno živijo moji bivši soigralci. Splicana Luko Peruzovica sem na primer opazil nekje v Afriki.
Brane Oblak
7. junij 2010
 NATISNI
Za Krhina tudi Udinese in Lecce
Anže Zajic (foto: SPS)
Mladi slovenski reprezentant Rene Krhin je na izhodnih vratih evropskega prvaka Interja, po novem pa se za njegove usluge borita tudi Lecce in Udinese.

Mladi up slovenskega nogometa Rene Krhin je v nedeljo s preostalimi slovenskimi reprezentanti odpotoval v Južno Afriko, kjer bo sodeloval na svetovnem prvenstvu, v tem casu pa bo njegov menedžer zagotovo zelo zaposlen, saj je po porocanju medijev v Italiji zanimanje za nadarjenega vezista milanskega Interja vedno vecje. Da Krhin skoraj zagotovo ne bo ostal pri Interju, ni skrivnost. Dejstvo je pac, da hoce in tudi mora nekam, kjer bo lahko redno igral, na San Siru pa to skorajda zagotovo ne bo možno - vsaj še ne zdaj, ko ima tako malo izkušenj. Znano je, da 20-letnika že nekaj casa spremljata ugledna prvoligaša Palermo in Napoli, v boj zanj pa naj bi se vmešala tudi novopeceni prvoligaš Lecce in Slovencem dobro znani Udinese. Slednja naj bi bila pripravljena za Krhina placati kar okoli 3,5 milijona evrov, seveda pa je vprašanje, ali ga Inter želi prodati, zgolj posoditi ali pa nekomu ponuditi na dvojno registracijo. Skratka, Krhinu zanimanja drugih klubov ne manjka, vprašanje je le, za koga se bo odlocil.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Miroslav Blaževic je trener, ki je Hrvaško leta 1998 popeljal do njenega najvecjega uspeha, in sicer presenetljivega tretjega mesta na svetovnem prve...
Auf Wiedersehen, veliki Kahn!
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje