Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Nikoli ne bom pozabil, ko mi je trener rekel: Pridi, Steffen, in se sleci. Zdaj gre zares!
Steffen Freund
6. junij 2010
 NATISNI
Naši odleteli proti Afriki
Uredništvo (foto: SPS)
Slovenska nogometna reprezentanca je pet minut pred 18. uro odletela v Južno Afriko. Od reprezentance se je poslovilo okrog sto navijacev.

In so odšli. Matjaž Kek je s svojimi nogometaši, ki so se od 18. maja pripravljali najprej na Pohorju, nato pa še v italijanskem Brunicu, odletel proti Južni Afriki. Potovanje slovenske odprave bo trajalo predvidoma 14 ur, potekalo pa bo od Ljubljane, do Frankfurta, od koder bo letalo naše poneslo proti samemu jugu afriške celine. Reprezentante je pred odhodom na Brdu pri Kranju sprejel predsednik republike Danilo Türk, posebno cast, predvsem pa hvaležnost pa so reprezentantom izkazali navijaci. Na letališcu Jožeta Pucnika se jih je od reprezentance, ki bo tudi v Južni Afriki skušala poskrbeti za njihovo veselje, poslovilo približno sto.

Selektor Matjaž Kek je ob slovesu dejal: "Igralci so naredili velik preskok. Preskok je bil posledica trme, dokazovanja in trdega dela. Pricakujem, da bodo vsi fantje ostali takšni, kot so, da bodo dali na igrišcu od sebe vse. Ce bo tako, bo prišel tudi rezultat. Važno je, da bomo pokazali, kaj zmoremo. Cudežev ne pricakujemo, naredili pa bomo vse, da bo Slovenija ponosna na nas."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Stefan Markolf se je v zgodovino nemškega nogometa vpisal kot prvi gluhi igralec s profesionalno pogodbo. 23-letni Markolf je clan prvoligaša Mainza,...
Wenger: francoski carovnik
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje