Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Italijan Fabio Grosso je podpisal za Inter. No, seveda ne za tistega iz Zaprešica...
Željko Vela
6. junij 2010
 NATISNI
Uvodoma nam bo sodil Cilenec
Uredništvo (foto: Getty Images)
Znan je sodnik, ki mu je bila zaupana pomembna naloga na prvi tekmi Slovenije na svetovnem prvenstvu. Proti Alžiriji bo delilec pravice Pablo Pozo iz Cila.

S sedeža Mednarodne nogometne zveze (FIFA) so sporocili ime sodnika, ki bo pravico delil na prvi tekmi Slovenije na 19. svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. V nedeljo se bo ceta selektorja Matjaža Keka pomerila z Alžirijo, da bo vse potekalo po pravilih, pa bo skrbel Pablo Pozo, sodnik iz Cila. Slednjemu bosta pomagala rojaka Patricio Basualto in Francisco Mondria, cetrti sodnik pa bo Peter O'Leary iz Nove Zelandije, torej države, ki jo je Slovenija v petek s 3:1 premagala v prijateljski tekmi. Leta 1973 rojeni Pozo je sicer prvi glavni sodnik iz Cila po letu 1998, ki mu je FIFA zaupala sojenje na svetovnem prvenstvu, pred letom dni pa se je na pokalu Konfederacij vse prej kot izkazal s sumljivo dosojenim prekrškom za rdeci karton, ki ga je na tekmi med Italijo in ZDA prejel nogometaš slednjih Ricardo Clark.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug

Brazilec Manoel dos Santos Francisco, po svetu bolj poznan kot Garrincha, še dandanes v deželi nogometa velja za najvecjega velemojstra preigravan...

Vsi želijo biti David Healy
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje