Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje ponedeljek, 24 januar 2022
Vem, da nisem vec najmlajši. Ce bi bil Brazilec, bi odpotoval v Južno Ameriko in se vrnil kot devetindvajsetletnik. Stvar bi bila rešena.
Zlatko Zahovic
5. junij 2010
 NATISNI
Z Ljubijankicem nic hujšega
Uredništvo (foto: SPS)

Ali bo Zlatan Ljubijankic lahko zaigral na SP 2010 ali je vceraj staknil prehudo poškodbo? Selektor Matjaž Kek pravi, da vendarle ne gre za nic hujšega.

Ceprav se je sprva zdelo, da se je Zlatan Ljubijankic po naletu novozelandskega vratarja že v 10. minuti prvega polcasa petkove tekme huje poškodoval, saj so ga morali z zelenice Ljudskega vrta celo odpeljati, pa vendarle ne gre pricakovati, da bo robustni napadalec ostal brez nastopa na svetovnem prvenstvu. Prvotne napovedi so bile sicer crnoglede, ceš da je staknil precej neprijetno poškodbo hrbta, toda kasneje se je izkazalo, da je vendarle prejel zgolj nekoliko mocnejši udarec v predel trtice. Tako bo verjetno potreboval zgolj nekaj dni pocitka, nato bo spet nared za najvecje napore. Vsaj tako upajo in si želijo v reprezentanci, a ce bi se zgodilo, da nogometaš Genta vendarle ne bi mogel igrati v Južni Afriki, potem bi ga lahko selektor Matjaž Kek zamenjal z enim od nogometašev, ki so na cakanju - ali Mirnesa Šišica ali celo Mirana Burgica. "Zlatan je dobil mocan udarec v trtico. Sprva je izgledalo zelo hudo, vendar je Zlajo takšen pozitivec, da bo stisnil zobe," je po tekmi v Mariboru dejal selektor Kek, svoje mnenje je pristavil še kapetan Robert Koren: "To, da se je Zlatan poškodoval, je pravzaprav edina crna tocka tokratnega obracuna. Toda upam in preprican sem, da bo zdravniška služba naredila vse, da bo pripravljen za prvenstvo. Ne dvomim v to."

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Malo nogometnih klubov se lahko pohvali s starejšo navijaško populacijo. Ce pa jo že imajo, to populacijo navadno tvorijo starejši gospodje, predstav...
Intervju: Bojan Prašnikar
Nogomanija d.o.o. © 2022 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje