Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
V enem trenutku sem se lotil beljenja dnevne sobe, v drugem pa sem že sprejel ponudbo za vodenje Blackpoola. Dnevno sobo bo morala zdaj do konca prebeliti moja žena.
Ian Holloway
4. junij 2010
 NATISNI
Novakovic ujel Udovica
Uredništvo (foto: Getty Images)
Milivoje Novakovic je z dvema zadetkoma proti Novi Zelandiji na vecni lestvici strelcev slovenske reprezentance ujel Saša Udovica. Oba sta dosegla 16 zadetkov.

Milivoje Novakovic pocasi in zanesljivo postaja najbolj ucinkovit napadalec v zgodovini slovenske reprezentance. 31-letni Ljubljancan je proti Novi Zelandiji dosegel dva mojstrska zadetka ter tako na vecni lestvici strelcev slovenske reprezentance na drugem mestu ujel Saša Udovica. Oba sta v majici Slovenije dosegla po 16 zadetkov, prvo mesto pa še vedno z naskokom zaseda Zlatko Zahovic, ki je na 80 tekmah dosegel 35 zadetkov. Za Novakovica, ki je v majici z državnim grbom debitiral februarja leta 2006 na Cipru, je bil to že 38. nastop.

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Sedem reprezentantov Afganistana je leta 1980 po pravi odisejadi pobegnilo iz tedanje Sovjetske zveze in se nastanilo v Nemciji, kjer so kasneje priš...
Slovo Igorja Tudorja
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje