Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Naš nogomet je cuden - Rudonja je najboljši pri Olimpiji, Pavlin je najboljši pri Olimpiji pri teh letih. Kaj so predstavljali pred šestimi, sedmimi leti? Danes so najboljši. Da ne govorim o Jagodi (Ostercu) iz Gorice. Ce pa se spomnimo, kako je igral za reprezentanco in da ga nikjer ni bilo, vemo, da je nogomet res nazadoval, da ti, ki so prej igrali, enostavno izstopajo. In to ni dobro.
Brane Oblak
4. junij 2010
 NATISNI
Vstopnice so še na voljo
Uredništvo (foto: SPS)
Z Nogometne zveze Slovenije (NZS) sporocajo, da je bilo danes do 10. ure na voljo še okrog 2.000 vstopnic za nocojšnjo tekmo proti Novi Zelandiji.

Slovenska reprezentanca se bo danes v Mariboru poslovila od svojih navijacev. Stadion Ljudski vrt bo ob 20.45. uri prizorišce prijateljske tekme med reprezentancama Slovenije in Nove Zelandije. Zanimanja za ogled tekme je precej, tisti pa, ki si želite tekmo ogledati, lahko še vedno dobite vstopnico. Do danes, natancneje do 10. ure dopoldan, je bilo na voljo še okrog 2.000 vstopnic, ki bodo v prodaji do pricetka tekme, sporocajo z Nogometne zveze Slovenije (NZS).

 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nogometni klubi širom sveta danes služijo milijone evrov s prodajo oglasnega prostora na dresih. Le redki so klubi, ki se držijo tradicije in na dres...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje