Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 13 december 2019
Ne predstavljam si življenje brez Playstationa. Moram si kupiti trojko, ampak nimam casa. Ni šans, da bi na priprave odšel brez njega, ne morem si predstavljati. Ce ga ni ob meni, takoj za 30 do 40 odstotkov slabše treniram.
Sebastjan Cimerotic
4. junij 2010
 NATISNI
Killen nocoj ne bo igral
Anže Zajic
Napadalec Middlesbrougha Chris Killen nocoj ne bo igral na prijateljski tekmi med Slovenijo in Novo Zelandijo. Še vedno ni povsem okreval po poškodbi.

Reprezentanca Nove Zelandije bo nocoj ob 20.45 gostovala v Ljudskem vrtu, v Mariboru pa prijateljske tekme proti Sloveniji ne bo odigral Chris Killen. Napadalec angleškega Middlesbrougha je v trenutni zasedbi drugi najboljši strelec, takoj za Shanom Smeltzem, slovenskega gola pa ne bo ogrožal, ker cuti bolecine v stegenski mišici. Killen je izpustil že obracuna z Anglijo in Srbijo, toda proti Sloveniji naj bi se vrnil. Vendar se nacrtovan scenarij ne bo uresnicil. "Nocemo tvegati. Njegovo stanje je boljše, toda še vedno ne tako dobro, da bi lahko igral. Ce bi, bi tvegali, da bi se poškodba poslabšala," pravi selektor Ricki Herbert, ki je že dolocil zacetno enajsterico za nocojšnjo tekmo. V golu bo tako Mark Paston, igrali pa bodo tudi Tony Lochhead, Winston Reid, Ryan Nelsen, Simon Elliott, Shane Smeltz, Leo Bertos, Rory Fallon, Tommy Smith, Chris Wood in Jeremy Christie.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Samuel Eto'o danes blesti v dresu španskega velikana Barcelone, toda njegova avantura se je na Iberskem polotoku zacela precej slabša. Ko je kot vseg...
Gretna - prehitro koncane sanje
Nogomanija d.o.o. © 2019 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje