Nogomania Novice
Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje petek, 14 avgust 2020
Ves svet je neumen, mi pa pametni. Posebni. Imamo Karnicarja, Strela, Humarja. Super, ce nas to zadovoljuje. Nogometaši, bedaki, pa tecejo za eno žogo.
Srecko Katanec
4. junij 2010
 NATISNI
Killen nocoj ne bo igral
Anže Zajic
Napadalec Middlesbrougha Chris Killen nocoj ne bo igral na prijateljski tekmi med Slovenijo in Novo Zelandijo. Še vedno ni povsem okreval po poškodbi.

Reprezentanca Nove Zelandije bo nocoj ob 20.45 gostovala v Ljudskem vrtu, v Mariboru pa prijateljske tekme proti Sloveniji ne bo odigral Chris Killen. Napadalec angleškega Middlesbrougha je v trenutni zasedbi drugi najboljši strelec, takoj za Shanom Smeltzem, slovenskega gola pa ne bo ogrožal, ker cuti bolecine v stegenski mišici. Killen je izpustil že obracuna z Anglijo in Srbijo, toda proti Sloveniji naj bi se vrnil. Vendar se nacrtovan scenarij ne bo uresnicil. "Nocemo tvegati. Njegovo stanje je boljše, toda še vedno ne tako dobro, da bi lahko igral. Ce bi, bi tvegali, da bi se poškodba poslabšala," pravi selektor Ricki Herbert, ki je že dolocil zacetno enajsterico za nocojšnjo tekmo. V golu bo tako Mark Paston, igrali pa bodo tudi Tony Lochhead, Winston Reid, Ryan Nelsen, Simon Elliott, Shane Smeltz, Leo Bertos, Rory Fallon, Tommy Smith, Chris Wood in Jeremy Christie.
 NATISNI    
Krhin bi ostal v Italiji
V mislih le še Alžirija
Trdo igrišce povzroca preglavice
Zaradi skupine smrti še boljši
Triglav v pricakovanju novincev
Kdo bo po vašem mnenju najboljši strelec Slovenije na SP 2010?
Zlatko Dedic
Tim Matavž
Milivoje Novakovic
Zlatan Ljubijankic
Nekdo drug
Nekdanji anglešni nogometaš Alan Shearer je poznan predvsem kot odlicen strelec. Shearer je na klubski in reprezentancni sceni zabil kar 422 golov in...
Velike sanje malega kluba
Nogomanija d.o.o. © 2020 - Vse pravice pridržane. Načrt strani | Oglaševanje | Uredništvo | Podjetje